SchoonmaakDiscount blogartikelen

TIPS! Sanitair reinigen: weg met vlekken en vieze geurtjes

TIPS! Sanitair reinigen: weg met vlekken en vieze geurtjes Wij merken bij onze klantenservice dat steeds meer mensen vragen hebben over het goed schoonmaken van hun sanitaire ruimtes zoals het toilet en de badkamer. Hard schrobben geeft vaak niet het juiste resultaat, terwijl de oplossing zeer eenvoudig kan zijn met weinig moeite. Het zijn niet alleen particulieren maar ook veel bedrijven en (sport)verenigingen die met vragen zitten. In deze blog geven we een aantal reinigingstips en advies voor gebruik van het juiste reinigingsmiddel. Al onze middelen zijn professioneel maar (bij goed gebruik) ook zeer geschikt voor thuisgebruik.

Het reinigen van uw vloer

Het reinigen van uw vloer Het wordt nog wel eens onderschat hoe belangrijk het is om uw (bedrijfs)vloer regelmatig te reinigen. Dit is niet alleen om de vloer mooi te houden maar heeft ook andere belangrijke voordelen. Om u vloer zo goed mogelijk te reinigen, hebben wij de belangrijkste zaken voor u uitgeschreven.

Zelf ongedierte bestrijden

Zelf ongedierte bestrijden Het is erg vervelend als u last heeft van ongedierte in of rondom uw woning/werkplaats. Afhankelijk van het soort ongedierte, is het niet goedkoop om een professionele bestrijder langs te laten komen om uw probleem op te lossen. Gelukkig is het in vele gevallen ook mogelijk om zelf de bestrijding uit te voeren. Dit is vaak goedkoper en vrijwel net zo effectief.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »