Neporex - 5 kilo

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Hofman Neporex - 5 kilo
  • Video
Hofman
€ 74,33 Excl. btw

Neporex is een insecticide ter bestrijding van vliegenlarven in mest en andere broedplaatsen in stallen en hokken. Ter bestrijding van vliegenlarven, rattenstaartlarven in mest en andere broedplaatsen in stallen en hokken. Kent een inwerkingsduur van...

* Bestelartikel

Artikelnummer:
HOF-NEPO005
EAN Code:
871334302168
Offerte aanvragen?
Periodiek bestellen?

Neporex is een insecticide ter bestrijding van vliegenlarven in mest en andere broedplaatsen in stallen en hokken. Ter bestrijding van vliegenlarven, rattenstaartlarven in mest en andere broedplaatsen in stallen en hokken. Kent een inwerkingsduur van 10 dagen.

Dit produkt werkt als een groeiregelaar. Neporex bestrijdt de ontwikkeling van de larve. Het vervellingsproces wordt stopgezet.

Het middel werkt als maaggif. Het gevolg is een geremde groei van de larven, terwijl het vervellingsproces wordt onderbroken en normale verpopping wordt verhinderd; een snelle werking kan dan ook niet worden verwacht.

De toepassing dient gericht te worden op de behandeling van broedplaatsen. Volwassen vliegen worden niet bestreden. Tijdens de toepassing behoeven de dieren niet uit de stal of het hok te worden verwijderd.

 

Kalveren op vaste vloeren met strobed.

Vliegenlarven ontwikkelen zich niet daar waar het strobed goed door de dieren wordt vertreden. Volstaan kan worden met een 50 cm brede strook langs de wanden en rond opstanden als drinkbakken en palen egaal te behandelen. Toepassing middels strooien op vochtige mest of spuiten of gieten op droge mest.

Opmerking: Een droge toepassing middels strooien op een diep strobed kan soms niet het gewenste resultaat geven door onvoldoende indringing of slechte verspreiding.

De hoeveelheid Neporex die nodig is voor 10 m2 mestoppervlak:
Op vochtige mest: Droge korrels: 250 g
Op droge mest: Gieten: hiertoe 250 g in 10 L water oplossen
Spuiten: 250 g in 1 - 4L water oplossen

 

Varkens en rundvee op roosters en/ of vaste vloeren

De roosters middels gieten of spuiten behandelen, vooral die plaatsen behandelen waar de latten of staven op de muur rusten en zo mogelijk ook de onderzijde van de roosters. Op de vaste vloer kan volstaan worden met een 50 cm brede strook langs de wanden en rond opstanden als drinkbakken en palen en egaal te behandelen. De hoeveelheid Neporex die nodig is voor 10 m2 mestoppervlak:

Droog granulaat: 250 g aan de buitenkant van de boxen strooien.
Gieten: 250 g in 10 L water oplossen
Spuiten: 250 g in 1 - 4 L water oplossen

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x