Schrob-zuigmachines met kabel 230V

Sorteer op:

Sale -10%
Schrob,- en zuigmachine 51 cm.
€5.960,00 €5.364,00
Sale -15%
De Twintec 1840 met snoer is ontworpen om tegemoet te komen aan de vraag voor een zeer compacte machine met een prestatie die gelijk is aan die van de grotere machines.
€2.343,96 €1.992,36
Sale -15%
Een compacte 230V schrobzuigautomaat, ontworpen om goed te kunnen manoeuvreren in kleinere ruimtes.
€2.111,49 €1.794,77
Sale -15%
De uitstekende specificaties van de Twintec machines met snoer (230V) voldoen zonder twijfel aan de hoogste normen in termen van ontwerp en prestatie.
€2.886,77 €2.453,75
Sale -15%
Net zoals de TTB 4045 is de TTB 4055 een klassiek voorbeeld van jaren ervaring in de schoonmaak wereld.
€3.364,53 €2.859,85
Ultra compacte schrobzuigmachine met borstelwals op lichtnetaansluiting.
€1.771,00
Ultra compacte, electrisch aangedreven schrobzuigmachine, ontwikkeld voor reiniging in kleine en druk bezette ruimten.
€3.047,87
Schrobzuigmachine in kabeluitvoering met ergonomisch gevormde bedieningshendel. Voor kleine tot middelgrote ruimten.
€3.474,75
Schrobzuigmachine in kabeluitvoering voor kleine tot middelgrote ruimten op lichtnetaansluiting.
€5.278,46

Numatic.

De schrob-zuigmachines met snoer van Numatic zijn ontwikkeld voor eeen perfecte reiniging. Door de compacte grootte zijn ze geschikt om te kunnen manoeuvreren in de kleinere en drukker bezette ruimte's. Hiermee heeft u ook de kleinere schoonmaakklussen die normaal veel tijd eisen vanwege de beperkte ruimte ook snel geklaard. Met de ruime keuze uit borstels heeft u altijd de juiste borstels voor wekelijkse reiniging of voor de grote jaarlijkse reinigingsbeurt. Vanwege de duurzaamheid van deze borstels gaan deze een lange periode en veel schoonmaakbuurten mee zonder verlies te maken op het schrob vermogen. De machines van Numatic staan bekend om de hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Taski.

Taski heeft in zijn 60 jaar ervaring in de schoonmaakwereld een flink uitgebreid aanbod aan schrobzuigmachines. Ze hebben kwaliteit, betrouwbaarheid en perstatie als hoge prioriteit gesteld bij het ontwikkelen van de schrob-zuigmachines met snoer. Ze hebben een ruim aanbod aan machines voor in kleine en in de grotere ruimtes. Hierdoor is er altijd een geschikte schrob-zuigmachine die aan uw wensen voldoet. Taski heeft een groot assortiment aan borstels voor verschillende ondergronden en vervuilingen. Met de verschillende borstels zoals bijvoorbeeld: hard, activefibre, normaal, grind/sportvloeren, intensief en normaal heeft u altijd een schrobborstel voor uw vloer en/ of vervuilingen. Ook met de ruime keuze aan schuurpads is er altijd een geschikte pad voor uw schrobmachine. 

Eigen merk schrob-zuigmachine's.

Ondanks dat ons eigen merk schrob-zuigmachines geen bekende naam is in de schoonmaakwereld wordt er steeds meer naar tevredenheid gebruik van gemaakt. Dit komt door de goede prijs-kwaliteitsverhouding van onze schrobmachines. Wij hebben ze speciaal laten ontwikkelen om goed en duurzaam te kunnen schoonmaken zonder een groot budget. En dat is met de schrob-zuigmachine Q3 en Q5 goed gelukt. We hebben ze laten produceren met een extra lang snoer waardoor u gemakkelijk grotere ruimtes kunt schoonmaken zonder dat er een verlengsnoer of haspel aan te pas moet komen. Wij hebben er ook diverse borstel voor laten ontwikkelen waaronder: Nylon hard, Nylon medium en een meeneemschijf. Daarmee heeft u altijd de keuze om diverse vervuilingen schoon te krijgen, of het om periodiek onderhoud gaat of om een grote schoonmaakbeurt met de Q3 en de Q5 klaart u gemakkelijk de klus. Onze machines worden ondere in een grote supermarktketen gebruikt. Wij kunnen eventueel een referentie geven in overleg met alle partijen.

Contact.

Heeft u vragen over de schrob-zuigmachines van Numatic, Taski of ons eigen merk? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon: 0314-384960, via de mail: info@schoonmaakdiscount.nl of via de chatfunctie via de site. Wij kunnen uw vragen beantwoorden op technisch gebied of kunnen u adviseren welke pad of borstel u nodig heeft. Ook kunnen wij u handleidingen toesturen, reserve onderdelen leveren of tips voor het onderhoud van uw schrob-zuigmachines met snoer.

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x