Desinfectie

Sorteer op:

Wandhouder voor Desinfectie doekjes, wit 200 stuks
€9,95

Hygiënisch werken

Met de desinfectiemiddelen en desinfectiereinigers kunt u op iedere plek efficiënt en hygiënisch werken. De desinfectiereinigers zijn onder andere te gebruiken in de levensmiddelenindustrie, voedselverwerking en op andere hygiënisch kwetsbare plaatsen.

Desinfectiedoekjes

De gebruiksklare desinfectiedoekjes zijn voor eenmalig gebruik en zeer geschikt om bacteriën en schimmels te verwijderen op kleine oppervlakten. Met de doekjes kunt u ook gemakkelijk kleine instrumenten schoonmaken. Ook oppervlakten die veel in aanraking komen met voedingswaren en/of de gronstoffen hiervoor kunnen met de doekjes worden schoongemaakt. Daardoor zijn de desinfectiedoekjes geschikt in onder andere: grootkeukens, restaurant, voedingsindustrie, laboratoria, wellness, gezondheidszorg en de schoonmaakindustrie.

Desinfecterendehandgel

De desinfecterende handgel is geschikt om binnen enkele seconden onschadelijk te maken. Het middel is bij uitstek geschikt om te gebruiken waar handinfectie nodig is en niet bij reguliere handreiniging. De desinfecterende handgels heeft de beste werking wanneer het wordt toegepast op schone en droge handen. U dient dan minimaal 30 seconden de handen grondig in te wrijven en alle handplooien goed te raken.

Doseersystemen

Met een losse spraykop en een losse dispenserpomje kunt u gemakkelijk elk desinfectiemiddel gebruiken. Zo kunt u overals het middel hygiënisch toepassen. Met de wandhouder is er altijd een geschikte plaats om een desinfectiepomp op te hangen. Zo hoeft u niet lang te zoeken naar een pompje en bespaart u ruimte op bijvoorbeeld de wastafel.

Contact

Als u vragen heeft over de toepassing of dosering van een desinfectiemiddel dan kunt gerust contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiking op 0314-384960. Ook kunt u gerust een e-mail sturen naar [email protected] of u kunt uw vraag doorsturen via de chat. Wij zullen dan samen met u een geschikt desinfectiemiddel uitzoeken die aan uw eisen voldoet.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x