Groenreiniger, algenreiniger en onkruidverdelgers

Sorteer op:

Groenreiniger verwijdert atmosferische vervuiling zoals groene aanslag en algen. Verdunning 1:15.
€49,75
Groenreiniger verwijdert atmosferische vervuiling zoals groene aanslag en algen. Verdunning 1:3 tot 1:15
€159,00
Luxan Groene Aanslagreiniger kan worden toegepast ter bestrijding van groene aanslag op diverse materialen, zoals tegels, paden, terrassen, muren, houtwerk, glas, grafstenen, enzovoort.
€4,92
Luxan Onkruidspray bestrijd onkruid en mos op bestrating en paden.
€9,05
Luxan Onkruidspray bestrijd onkruid en mos op bestrating en paden.
€20,62
Luxan Moscover bestrijd levermossen en groene aanslag.
€19,79
Luxan Algendood bestrijd groene aanslag op bestrating, paden, terassen en houtwerk.
€20,45
Luxan Algendood bestrijd groene aanslag op bestrating, paden, terassen en houtwerk.
€12,27
Luxan ECO-Terrasreiniger Concentraat kan worden ingezet tegen ontsierende aanslag op diverse ondergronden.
€8,22
Luxan ECO-Terrasreiniger Concentraat kan worden ingezet tegen ontsierende aanslag op diverse ondergronden.
€6,16

Huis en tuinonderhoud

Met de groenreiniger, algenreiniger en onkruidverdelger van diverse merken word het onderhouden van uw tuin, terras, voorgevel en andere plaatsen waar groenoverlast is een gemakkelijke klus. Ook het schoonmaken van uw zonnepanel vergt een speciale behandeling. Hiervoor hebben wij ons eigen merk zonnepanelenreiniger voor waarmee u streeploos uw zonnepanelen kunt reiniger. Als u vervuilde zonnepanelen heeft lijdt dit tot rendementsverlies terwijl dit goed kan worden voorkomen met een kleine wasbeurt van de zonnepanelen. Zo heeft u altijd een hoog rendement en hebben de zonnepanelen een mooie uitstraling.

Aanslag verwijderen

Bio-Groenreiniger is uitermate geschikt om atmosferische vervuiling zoals groene aanslag en algen te verwijderen. De reiniger is biologisch afbreekbaar en heeft een neutrale PH. Het kan worden toegepast op onder andere hout, steen, beton, natuursteen, grafzerken, terrassen, gevels, tuinbouwglas, monumenten en tennisbanen. Zo bent u makkelijk van uw groene aanslag af.

Onkruid

Het onderhouden van de tuin vraagt veel tijd en energie. Naast het ouderwetse onkruid wieden zijn er ook nog andere minder tijdrovende oplossingen. Hiervoor heeft Luxan een breed assortiment met diverse hulpmiddelen tegen onkruid en mos. Hiermee kunt u selectief en niet selectief onkruid verdelgen. De onkruidverdelger kan ook worden geleverd in een handige sprayflacon waardoor het zeer gemakkelijk is aan te brengen op het onkruid. Zo kunt u gemakkelijk de sierplanten ontwijken en alleen het daadwerkelijke onkruid verdelgen. Ook tegen mos heeft Luxan diverse producten waarmee u uw terras, bestrating of andere plaatsen waar u overlast heeft van mos makkelijk te bestrijden is.

Contact

Heeft u vragen over de toepassing van een groenreiniger of onkruidverdelger? Dan kunt gerust contact met ons opnemen via de telefoon 0314-384960, via de mail [email protected] of via de chatfunctie op onze site. Samen kunnen we dan zoeken naar een geschikte groenreiniger, onkruidverdelger of algenreiniger.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x