Vloerreinigers van verschillende merken

Sorteer op:

TASKI Jontec Tensol J-flex is een verzorgende vloerreiniger op basis van tenside zonder opbouw. Geeft een verzorgend uiterlijk aan al uw waterbestendige vloeren
€41,99
Laagschuimend dagelijks alkalisch reinigingsproduct voor waterbestendige vloeren. Speciaal geformuleerd voor krachtige reiniging.
€41,87
Gecombineerd reinigings- en beschermingsproduct op basis van tensiden. Laat een lichte, niet opbouwende film na. Geschikt voor moppen en schrobzuigen.Te gebruiken met de Quattro Select
€46,23
Hoogglans polymeerdispersie. Duurzaam en hard. Schob/hakstrepen laten zich makkelijk verwijderen. TASKI Jontec Eternum free voldoet aan alle criteria van het Nordic Swan Ecolabel
€45,35
Laagschuimend dagelijks alkalisch reinigingsproduct voor waterbestendige vloeren. TASKI Jontec Forward free voldoet aan alle criteria van het Nordic Swan Ecolabel.
€46,14
Applicatieflacon 500ml, met opdruk Jontec Tensol
€6,07
Periodieke vloerreiniger. Verwijdert ook opbouw van onderhoudsproducten.
€12,83
Laagschuimend dagelijks alkalisch reinigingsproduct voor waterbestendige vloeren. Werkt snel.Te gebruiken met de Quattro Select
€42,76
Geconcentreerde vloeronderhoudsreiniger. Te gebruiken in TASKI schrobzuigmachines met het TASKI IntelliDose systeem. TASKI Jontec Tensol free IntelliDose voldoet aan alle criteria van het Nordic Swan Ecolabel.
€20,90
Laagschuimend dagelijks alkalisch reinigingsproduct voor waterbestendige vloeren. TASKI Jontec Forward free voldoet aan alle criteria van het Nordic Swan Ecolabel.
€24,09
Duurzame polymeerdispersie met zijdeglans voor gebruik in de ProSpeed Applicator
€26,73
Reinigingsproduct voor het grondig reinigen van vlekken en vervuilingen in de polymeerbeschermlaag.
€41,03
Semi-permanente vloerverzegelaar voor de basisbehandeling van bijna alle soorten poreuze, harde vloeren.
€53,88
Matglans vloeremulsie voor bijna alle typen vlakke, harde waterbestendige vloeren. De matglans eigenschappen voorkomen “optische gladheid”. Het product heeft een goede weerstand tegen alcohol en desinfectiemiddelen
€47,87
Spraykristallisatiemiddel voor kalkhoudende natuursteen. Verhardt de toplaag en hersteld de glans
€58,72
Vloerreinigings- en onderhoudsmiddel voor geleidende vloeren.
€61,24
Hoogglans vloeremulsie speciaal om stenen vloeren zoals terrazzo, ongeglazuurde tegels, keramiek en marmer te beschermen.
€51,27
Reiniger voor onbeschermde keramische- en natuurstenen vloeren met een glanzend uiterlijk.
€22,97
TASKI Jontec Resitol heeft een hoogglans polymeerdispersie en is alcoholbestendig.
€49,45
Neutrale vloerontvetter. Laagschuimend, ideaal voor gebruik in schrobzuigmachines. Efficiënt voor het verwijderen van o.a. minerale oliën en vetten in garages en werkplaatsen.
€33,43
Krachtige alkalische vloerreiniger . Geschikt voor onbeschermde keramische en poreuze tegels. Tevens toe te passen op solvent gevoelige vloeren zoals asfalt.
€45,29
Hoogglans kristallisatiepoeder voor kalkhoudende stenen vloeren
€6,60
Gecombineerd reinigings- en beschermingsproduct op basis van tensiden. Laat een lichte, niet opbouwende film na. Geschikt voor moppen en schrobzuigen
€35,56
TASKI Jontec Omnispray is een onderhoudsproduct voor het herstellen van kleine beschadigingen in de polymeerbeschermlaag.
€35,72

Vloerreiniger

Bent u op zoek naar de juiste vloerreinigers voor uw bedrijfspand, kantoor, woning of winkel? Dan bent u bij SchoonmaakDiscount.nl op het juiste adres. Wij hebben veel kennis en ervaring in de reiniging van alle soorten vloeren. Of het nu om hout, linoleum, coatings, tegels of gietvloeren gaat, wij hebben de juiste middelen om eenvoudig uw vloer schoon te krijgen.

Ons assortiment aan Vloerreinigers

Wij hebben neutrale reinigers voor de  dagelijkse reiniging, dweilen en moppen. Voor de zwaardere vervuiling in bedrijfshallen en garages hebben we krachtige industriële reinigers. Deze kunt u doseren naar gelang van de vervuiling. Voor de schrobzuigmachine hebben we schuimarme producten, zodat de machine niet kapot gaat.

Wij leveren vloerreinigers van Diversey, Tana, Ecolab, Arcora en Taski. Dit zijn professionele merken waar schoonmaakbedrijven graag mee werken.

Onze klantenservice geeft u graag advies over de keuze voor de juiste vloerreiniger!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x