Industrie stofzuiger NDS 570 - Grijs

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Numatic
€ 736,77 € 626,26 Excl. btw

Het hele concept, de constructie en de prestaties van de NDS of NDD-570 zijn gericht op het produceren van een standaard industriële stofzuiger (geen vloeistof).

* Bestelartikel

Levertijd:
1-3 werkdagen (indicatie)
Artikelnummer:
NUM-C116570
EAN Code:
5028965400517
Wilt u grotere aantallen afnemen? Vraag een offerte aan

Het hele concept, de constructie en de prestaties van de NDS of NDD-570 zijn gericht op het produceren van een standaard industriële stofzuiger (geen vloeistof).

De enkelmotorige versie (NDS) is niet alleen geschikt voor de dagelijkse industriële reinigingstaken, maar ook voor bijvoorbeeld het afzuigen van houtstof in combinatie met standaard Hepaflo stofzakken (type NVM-3BH). In combinatie met de Microflo stofzakken is deze machine uitermate geschikt voor fijn- en kwartsstof.

Op de website van TNO Bouw kunt u de resultaten en testomstandigheden verder lezen. Maar ook als gewone stofzuiger zoals bijvoorbeeld bij een bouwschoonmaak of als bronafzuiger voor gereedschappen kan de machine ingezet worden. Hiervoor is een aansluitkit met vier moffen en een lange slang beschikbaar waarmee de stofzuiger op ieder gereedschap kan worden aangesloten.

De robuuste ketel is een klassieke constructie van structofoam. De vier zeer stevige zwenkwielen zorgen voor uitstekende mobiliteit en vervoer, zelfs in de meest veeleisende omgeving.

Inwendig is de stofzuiger uitgerust om maximale luchtstroom en zuigkracht te genereren, zelfs bij werkzaamheden waarbij fijnstof vrijkomt.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x