Suma doseerapparatuur

Sorteer op:

Suma Star Pur-Eco D1 is een geconcentreerd vloeibaar afwasmiddel voor het reinigen van potten, pannen, borden, glazen en alle afwasbare keukenmaterialen.
€8,30
SURE Cleaner & Degreaser is onderdeel van een uniek assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare professionele reinigingsmiddelen voor alle dagelijkse reinigingsbehoeften.
€24,25
Dispenser te gebruiken met Suma Total D2.4 conc. De stevige navulzak met geconcentreerd product is eenvoudig te plaatsen in de dispenser. De dispenser verzekert u altijd van de juiste dosering reinigingsmiddel (15 ml voor 5 liter handwarm water).
€78,75
Suma Total D2.4 conc is een superieure laagschuimende allesreiniger met sterk ontvettende werking. Veilig voor alle te reinigen objecten in ruimten waar met voedsel wordt gewerkt. Alleen geschikt voor dosering met behulp van Divermite doseersysteem.
€28,63
Chloortabletten voor desinfectie van alle oppervlakken, inclusief voedselcontactplaatsen. Kan in combinatie met Suma Total D2.4 en Suma Total D2.4 conc gebruikt worden. Toelatingsnummer 7321N.
€30,25
Handige dispenser voor montage op de muur, te gebruiken met Suma Star D1 Plus. De stevige navulzak met zeer geconcentreerd product is eenvoudig te plaatsen in de dispenser.
€106,43
Suma Star Plus D1-plus is een sterk geconcentreerd vloeibaar afwasmiddel voor manueel gebruik, bestemd voor het reinigen van potten, pannen, borden, glazen en alle afwasbare keukenmaterialen.
€36,80
Suma Star Plus D1-plus is een sterk geconcentreerd vloeibaar afwasmiddel voor manueel gebruik, bestemd voor het reinigen van potten, pannen, borden, glazen en alle afwasbare keukenmaterialen.
€35,77
Zeer hoog geconcentreerd reinigingsmiddel voor gebruik in het Diverflow met Sure Link doseersysteem.
€37,52
Set lege sprayflacons voor gebruik in het Diverflow met Sure Link doseersysteem.
€7,10
Gecombineerd reinigings- en desinfectiemiddel op basis van quaternaire ammoniumchloride. Toelatingsnummer 11398N. Verkrijgbaar als flacon, can, pouch en specifiek voor de Diverflow met Sure Link doseersysteem.
€21,36
Set lege sprayflacons voor gebruik in het Diverflow met Sure Link doseersysteem en Divermite.
€7,10
Dispenser voor dosering van Diverflow met Sure Link reinigingsmiddelen. Hoog debiet voor dosering in emmer.
€164,11
Dispenser voor dosering van Diverflow met Sure Link reinigingsmiddelen. Laag debiet voor dosering in sprayflacon.
€173,39
Compact wanddoseertoestel. Geschikt voor automatische dosering van twee producten (venturi systeem). Zeer compleet, geleverd met 20 m slang, spuitpistool en 2 RVS houders voor 5 liter cans.
€535,10
Aftapkraan en een slangetje voor dosering in een emmer (naast bestaande dosering via pistool).
€59,17
Hoog kwalitatief doseersysteem voor reiniging van keukens. Doseert automatisch de gewenste hoeveelheid product en versproeid het productmengsel met lage druk.
€1.995,11
Zelfopwindbare RVS-slanghaspel is geschikt voor zowel Sumajet als voor de J2000. Inclusief 20 m slang en spuitpistool.
€1.141,35
Compact doseersysteem voor Suma Gel Force D3.2 en Suma Tab D4. Bestaande uit een tweetal sproeipotten, een spuitpistool en een slang met bajonetkoppeling. Eenvoudig aan te sluiten op de waterleiding.
€336,90
Ophangbeugel voor Suma Mini Gelsysteem.
€106,43
Speciale spuitpistool tbv schuimlans voor Suma Gel Spuitpistoolsysteem.
€82,31
Speciale lans voor Suma Gel Spuitpistoolsysteem.
€47,05
Krachtig gelreinigingsmiddel. Toepasbaar in grootkeukens, retail en zwembaden. Door de goede hechting van het product aan oppervlakken is mechanische actie (schrobben) overbodig, dus het is tijdbesparend. Makkelijk afspoelbaar.
€36,09
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x