SchoonmaakDiscount blogartikelen

Machines van Nilfisk

Machines van Nilfisk

Nilfisk biedt diverse progessionele oplossingen voor het reinigen van vloeren en oppervlakken. De luxe machines zijn ontworpen om ruimtes schoner en hygiënischer te houden. Daarnaast staan de machines bekend om het productiever maken van de reinigingsprocedure.

Zelf ongedierte bestrijden

Zelf ongedierte bestrijden

Het is erg vervelend als u last heeft van ongedierte in of rondom uw woning/werkplaats. Afhankelijk van het soort ongedierte, is het niet goedkoop om een professionele bestrijder langs te laten komen om uw probleem op te lossen. Gelukkig is het in vele gevallen ook mogelijk om zelf de bestrijding uit te voeren. Dit is vaak goedkoper en vrijwel net zo effectief.

Numatic stofzuigers

Numatic stofzuigers

Zoals iedereen ze kent: die gekleurde stofzuigers met een gezichtje. De Numatic Hetty en Henry zijn wereldberoemd en bekend in vele landen. Inmiddels behoren de Hetty en Henry thuis in een grote familie stofzuigers, samen met onder andere de James, Charles en George. Ieder uniek in zijn kleur, functies en accessoires.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »