SchoonmaakDiscount blogartikelen

All Care dispenserlijnen

All Care dispenserlijnen

Wanneer u op zoek bent naar een dispenser voor toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetsrollen, zeep en alle andere disposables die u kunt bedenken, dan is het merk All Care zeker interessant om naar te kijken. In deze blog leggen wij uit welke productlijnen er allemaal zijn en waar ze in verschillen.

Alles over Bio Eurocleaner

Alles over Bio Eurocleaner

Bio Eurocleaner is zoals de naam al zegt een milieuveriendelijk biologische reiniger. Door zijn samenstelling is deze krachtige allesreiniger geschikt voor honderden gebruiksdoeleinden. De Bio Eurocleaner is speciaal ontworpen op vraag van vele schoonmaakbedrijven en eindgebruikers in bijvoorbeeld de horeca.

Het reinigen van uw vloer

  • Geplaatst op
  • Door SchoonmaakDiscount
  • Geplaatst in Tips en tricks
  • 0
Het reinigen van uw vloer

Het wordt nog wel eens onderschat hoe belangrijk het is om uw (bedrijfs)vloer regelmatig te reinigen. Dit is niet alleen om de vloer mooi te houden maar heeft ook andere belangrijke voordelen. Om u vloer zo goed mogelijk te reinigen, hebben wij de belangrijkste zaken voor u uitgeschreven.

Machines van Nilfisk

Machines van Nilfisk

Nilfisk biedt diverse progessionele oplossingen voor het reinigen van vloeren en oppervlakken. De luxe machines zijn ontworpen om ruimtes schoner en hygiënischer te houden. Daarnaast staan de machines bekend om het productiever maken van de reinigingsprocedure.

Zelf ongedierte bestrijden

Zelf ongedierte bestrijden

Het is erg vervelend als u last heeft van ongedierte in of rondom uw woning/werkplaats. Afhankelijk van het soort ongedierte, is het niet goedkoop om een professionele bestrijder langs te laten komen om uw probleem op te lossen. Gelukkig is het in vele gevallen ook mogelijk om zelf de bestrijding uit te voeren. Dit is vaak goedkoper en vrijwel net zo effectief.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »