Automatische Dosering Machinale Vaatwas - Poeder

Sorteer op:

Hoog geconcentreerd machinaal vaatwasmiddel in poeder vorm voor zacht tot middelhard water. Te gebruiken in het Revoflow systeem.
€66,30
Suma Revoflow Pristine Pur-Eco A18 is een geconcentreerd schuimremmend naglansmiddel voor machinale vaatwas met kalkwerende werking.
€65,07
Suma Revoflow Max P1 is een hoog geconcentreerd machinaal vaatwasmiddel, speciaal ontwikkeld voor de perfecte vuilverwijdering in zacht tot middelhard water (tot 6*dH)
€66,22
Suma Revoflow Clean P5 is een hoog geconcentreerd machinaal vaatwasmiddel, speciaal ontwikkeld voor de perfecte vuilverwijdering in middelhard tot hard water (vanaf 6°dH).
€74,26
Suma Revoflow Clear A11 is een geconcentreerd schuimremmend naspoelmiddel voor machinale vaatwas met kalkwerende werking.
€56,76
Extra sterk geconcentreerd hygiënisch bleekmiddel in poedervorm voor machinale vaatwas. Te gebruiken in het Revoflow systeem. Ergonomische, lichtgewicht verpakking is veilig en eenvoudig in gebruik.
€90,91
Suma Unison Maxi G3 is een uitstekend machinale vaatwasmiddel speciaal ontwikkeld voor een perfecte vuilverwijdering bij middelhard en hard water.
€53,58
Geconcentreerd schuimremmend zuur naspoelmiddel voor machinale vaatwas. Te gebruiken in het Unison systeem.
€56,35
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x