Kunststof schuimdrukspuiten

Sorteer op:

FoamMaster FM 50 5 liter Viton is een drukspuit om reinigingsschuim te maken en op te
brengen.
€118,95
De FoamMaster FM 10 1 liter Viton is een handdrukspuit om reinigingsschuim te maken en op
te brengen.
€34,50
De FOAMY Clean 0.5 liter Viton is een handige universele spuit voor in huis.
€21,50

Bij vele toepassingen in de professionele reiniging wordt gebruik gemaakt van reinigingsschuim. De te behandelen oppervlakte wordt hierbij niet heel erg vochtig gemaakt, in plaats daarvan wordt de te reinigen oppervlakte slechts door het schuim bevochtigd. Hierdoor wordt het vuil los of lost zelfs helemaal op. Na een bepaalde inwerktijd kan het schuim met de resterende vuildeeltjes probleemloos met schoon water worden weggespoeld.

De GLORIA FoamMaster drukspuiten zijn met een vulinhoud van resp. 1 en 5 liter en een maximale werkdruk van 3 bar effectieve hulpmiddelen bij het schoonmaken van sanitair, zwembaden, professionele keukens, werkplaatsen, (vracht)auto’s of machines.

Omdat voor de verschillende toepassingen een ander schuim sproeibeeld nodig is, kan de schuimdikte met de bijgeleverde schuimpatronen in een handomdraai worden aangepast. De speciaal ontwikkelde vlakstraalsproeier zorgt bovendien voor een gelijkmatige verdeling van het reinigingsschuim.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x