Numatic

Catalogus Numatic

Op deze pagina vindt u de volledige catalogus met artikelen van Numatic. Het assortiment bestaat uit de consumenten lijn stofzuigers, maar ook vindt u hier de professionele lijn met stof- en waterzuigers. Daarnaast vindt u hier ook alle accessoires en bijzondere artikelen, zoals draadloze stofzuigers.

Homecare

In de Homecare catalogus vindt u alle consumentenstofzuigers en waterzuigers van Numatic. Ook vindt u hier alle bijbehorende accessoires en stofzakken. Deze lijn stofzuigers is zeer bekend, door de Hetty en Henry met opvallende gezichtjes. 

Cleancare

In de Cleancare catalogus vindt u alle professionele stof- en waterzuigers, industriestofzuigers en draadloze stofzuigers van Numatic. Uiteraard met de bijbehorende accessoirelijst. De machines uit het Cleancare assortiment beschikken veelal over een grotere ketelihoud, langer snoer en meer zuigkracht. Ondanks dat de Cleancare lijn is bedoeld voor professioneel gebruik, worden de stofzuigers ook vaak gekocht door de consument. Naast de stof- en waterzuigers vindt u hier ook sproei-extractiemachines voor het extra goed reinigen van tapijt en bekleding.

Floorcare

De Floorcare catalogus van Numatic bestaat uit eenschijfsmachines, schrob-zuigautomaten en veegmachines. 

Versacare

De versacare lijn van Numatic is een mooie productlijn met mopsystemen, werkwagens, vuiverzamelwagens, wasverzamelwagens, hotelwagens en divese moppen. In deze catalogus vindt u al het materiaal dat een schoonmaker nodig heeft. Te gebruiken in combinatie met onze schoonmaakmiddelen.  
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x