Unger professional glazenwassers materialen

Professionele lijn glazenwasserartikelen 

Als dealer van Unger Nederland bieden wij het volledige professionele assortiment glazenwassersartikelen aan in onze webshop. Op deze pagina vindt u van het merk Unger onder andere de inwassers, raamwissers en raamtrekkers, glasschrapers en vloerschrapers, papierprikkers en afvalgrijpers, vloerreinigingsproducten, binnenreinigingsproducten en de waterdoorvoerende systemen. 

Van thuis tot professioneel gebruik

Unger biedt hoge kwaliteit producten voor thuisgebruik maar richt zich vooral voor de professionele glazenwassers en schoonmaakbedrijven. Dit top merk staat bekend om de glazenwassersmaterialen zoals inwassers, raamtrekkers en waterdoorvoerende systemen. Met deze systemen is het mogelijk om vanaf de grond ramen en zonnepanelen te wassen op grote hoogtes. 

Uitgebreid online advies van onze klantenservice 

Heeft u vragen over één van de producten dan mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan telefonisch, per mail of via de chat in onze webshop. Via de chat kunnen wij met u meekijken en u zeer gedetailleerd navigeren naar de juiste producten. 

Onze online klantenservice medewerkers beschikken net als de winkelmedewerkers over een ruime dosis kennis van elk Unger product. Naast dat zij u volledig online te woord staan, zijn onze klantenservice medewerkers iedere dag in de showroom te vinden om alle producten beter te leren kennen en zelf te testen. Zo kunnen zij u naast alle technische details ook helpen met de praktische vragen en oplossingen. Dat noemen wij nog eens service en zo verlaat u onze webshop altijd met de juiste informatie of het juiste product. 

Demonstraties in showroom

Naast dat wij u uitstekend online kunnen helpen, begrijpen wij het ook als u procucten eerst fysiek wilt zien of testen voor de aanschaf. Wij bieden daarom diverse demonstraties aan in onze showroom. Van raamtrekkers tot professionele buitenreinigings systemen, u kunt alles zelf proberen! 

Omdat wij vrijwel alles van het merk Unger op voorraad hebbben, is het bijvoorbeeld mogelijk om alle soorten raamwissers met elkaar te verglijken en zelf het verschil te voelen.  Als dealer van Unger Nederland willen wij u graag persoonlijk adviseren in de mogelijkheden en specifieke oplossingen. Zo verlaat u onze winkel altijd met de juiste informatie of het juiste product. 

Losse onderdelen

De producten van Unger zijn gemaakt van een zeer hoge kwaliteit. Elk product wordt uitvoerig getest in de fabriek en kan tegen veelvuidig gebruik en zware belasting. Ondanks dat wij vrijwel nooit klachten over defecten ontvangen, bieden wij ook vele losse onderdelen van producten aan. Zo kunt u bijvoorbeeld losse steel elementen, slangetjes, rubbers, klemmen en schroefjes bestellen in onze webshop. Zo hoeft u bij een klein defect nooit een volledig nieuw product aan te schaffen. Vaak is het vervangen van een enkel onderdeel al genoeg om weer volledig gebruik te kunnen maken van uw product. Kunt u een los onderdeel niet vinden in onze webshop? Geen probleem, onze klantenservice helpt u graag om te kijken welke mogelijkheden er zijn. 

Bestel alle producten van het Merk Unger snel en gemakkelijk in onze webshop!

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x