Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
24Mar2023
De basisuitrusting voor een glazenwasser

De basisuitrusting voor een glazenwasser

Door: SchoonmaakDiscountReacties: 0

Wat heeft een beginnend glazenwasser nodig?

Telefonisch en via onze chat, krijgen wij regelmatig de vraag wat een beginnend glazenwasser het beste kan bestellen om zijn eerste klanten te kunnen helpen. In deze blog lees je welke producten in de basisuitrusting thuishoren en waar ze te bestellen zijn.

Emmer
Een emmer is nodig om water met reinigingsmiddel te verplaatsen. Een standaard ronde emmer zou volstaan maar er zijn ook speciale emmers waar een inwasser beter in past en waaraan toebehoren kunnen worden gehangen. 

Glasreiniger
Een goede kwaliteit glasreiniger is essentieel om schone en streepvrije ramen te krijgen.

Inwasser
Een inwasser wordt gebruikt om vuil en vuil los te maken van het raamoppervlak. Deze kan in een emmer met glasreiniger worden gedompeld en vervolgens op het glas worden aangebracht.

Glasschraper
Een glasschraper wordt gebruikt om hardnekkig vuil van de ramen los te maken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verfresten of vogelpoep dat niet loskomt met een inwasser.

Microvezeldoeken
Microvezeldoeken worden gebruikt om de raamkozijnen, dorpels en andere gebieden rond de ramen af te vegen en te reinigen. Dit kan ook met een spons.

Raamwisser / raamtrekker
Een raamwisser is een essentieel gereedschap voor een glazenwasser. Het wordt gebruikt om water en vuil van het raamoppervlak te verwijderen. Een goede professionele raamwisser zorgt voor een streeploos resultaat.

Ladder voor werken op hoogte
Een ladder is noodzakelijk om hoge ramen te bereiken die niet vanaf de grond kunnen worden bereikt.

Stelen voor werken vanaf de grond
Telescoopstelen worden gebruikt om ramen te reinigen die op hoogte zijn, waardoor het gemakkelijker wordt voor een glazenwasser om ze te bereiken zonder het gebruik van een ladder.

Veiligheidsuitrusting
Veiligheid moet altijd voorop staan. Daarom moet een startende glazenwasser investeren in de juiste veiligheidsuitrusting, zoals handschoenen, veiligheidsbril en antislipschoenen.

Startset basisuitrusting
Wij werken zelf graag met de professionele producten van het merk Unger. Naast dat het assortiment producten van Unger los te koop is, hebben zij ook een (starters)kit met de 6 belangrijkste producten. Voeg daar eventueel nog een telescoopsteel aan toe en je kan beginnen!  

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.