Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
23Nov2020
De reinigingsmiddelen van Arcora

De reinigingsmiddelen van Arcora

Door: SchoonmaakDiscountReacties: 0

Als je in onze webshop op zoek gaat naar reinigingsmiddelen, dan kom je veel bekende merken tegen. Maar daarnaast ook reinigers van het (in Nederland) nog vrij onbekende merk Arcora. In deze blog gaan we je vertellen over dit merk en waarom het zeker de moeite waard is om Arcora middelen te proberen.

Waarom Arcora?

Arcora is een Duitse fabrikant van professionele reinigingsmiddelen en materialen. Wij als DE dealer van Nederland hebben al jaren lang een nauwe samenwerking met Arcora en zijn erg enthousiast over de ruim 50 verschillende soorten reinigers van Duitse kwaliteit. Voor elk reinigingsprobleem kunnen wij een professioneel product van Arcora adviseren, inclusief stappenplan/handleiding. Of het nou gaat om de basisreiniging van een kantoorpand of een specifieke reiniging in een fabriek, voor alles is een oplossing. 

Alle middelen van Arcora die wij aanbieden, worden door ons zelf getest in onze showroom of op testlocaties. Wij hebben dus echt verstand van alle producten en weten ook exact wat de werking is en hoe de middelen reageren in diverse omstandigheden. Een groot voordeel van de reinigingsmiddelen is dat ze allemaal heel zwaar geconcentreerd zijn en het beste werken met normaal koud kraanwater. Op een emmer water van 10L heb je vaak maar 50ml reinigingsmiddel nodig. Dat wil zeggen dat je 200 emmers kan vullen uit 1 can. Voor bedrijven is dat een super besparing en ook nog eens beter voor het milieu. Uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wil je een middel eerst proberen? Naast de 10L can verpakkingen zijn ook vrijwel alle middelen in flessen van 1L te bestellen. 

Het assortiment

Arcora heeft een breed assortiment met verschillende soorten reinigingsmiddelen, welke allemaal te vinden zijn in onze webshop. In deze blog gaan wij ze niet allemaal toelichten maar onderstaand behandelen wij wel onze favorieten, zodat jij niet meer verder hoeft te zoeken!

Allesreinigers
So-klar - So-klar is een allesreiniger/glasreiniger die zowel onverdund als verdund gebruikt kan worden. Het is een reiniger die vele soorten vuil en vlekken kan verwijderen en droogt daarna streeploos op. 

Schachmatt - Schachmatt is een kunststofreiniger, zeer geschikt voor op kantoor. Deze intensieve sprayreiniger verwijdert moeiteloos strepen van balpennen en watervaste stiften, vet, stickerresten en overige verontreinigingen. Ook ideaal voor het uitwissen van whitboards die niet meer goed schoon willen worden. 

Sanitair
Bilanz – Bilanz is een sanitairreiniger voor dagelijks gebruik. Deze reiniger verwijdert kalk, urinesteen, zeep, olie en vetopbouw. Als je het reinigen goed bijhoudt dan is Bilanz voldoende.

Sanex – Sanex is de krachtige variant van Bilanz en kan beter periodiek worden gebruikt. Deze krachtige en snelle reiniger verwijdert moeiteloos kalk, urinesteen, cementsluier, roest en andere verontreinigheden. Door de sterke zuurcombinatie reinigt het grondig en hygiënisch.   

Vloeren
Gloss – Gloss is een alkalivrije vloerreiniger voor dagelijks onderhoud. Gloss is te gebruiken op alle waterbestendige vloeren. Het beschermt en behoudt de originele uitstraling van de vloer maar laat geen laagje achter. Wel een geurtje, namelijk amandel.

Convert – Convert is eigenlijk hetzelfde als Gloss, alleen laat Convert wel na het reinigen een zelfglanzende en vuilafstotende laag achter. 

Ecose -  Ecose is een (vloer)reiniger op basis van alcohol. Dit middel werkt niet desinfecterend maar de alcohol is toegevoegd voor een snelle streepvrije verdamping. Ecose is dus zeer geschikt voor het frequent reinigen van oppervlaktes waarbij een snelle droging gewenst is. Denk hierbij aan ruimtes waar veel mensen lopen.

Keuken
Inpur – Inpur Food cleaner is een krachtige breed inzetbare keukenreiniger. Inpur verwijdert moeiteloos olie, vet en eiwitten van alle alkalibestendige oppervlaktes. Denk hierbij aan vloeren, waden, werkbladen, wasbakken en nog veel meer. Geschikt voor voedselverwerkende faciliteiten zoals keukens, cafetaria's, slagerijen, zuivelbedrijven, enz.

Grill-ex - Grill-ex is een grill- en ovenreiniger die kan worden gebruikt in sprayvorm. Deze alkalische reiniger lost moeiteloos aangebrande organische materialen op, net als vetresten en verkolingen. 

Geur
Bio Live - Bio Live is een geurvreter op basis van micro-organismen. De organismen in het middel breken vieze geuren af, in plaats van ze alleen maar te onderdrukken. Deze geurvreter is geschikt voor het verwijderen van slechte geuren van o.a. sanitairvloeren, afvoerputten, urinoirs en tapijten. Tevens kan het ook gebruikt worden voor het verwijderen van vlekken in vloerbedekking en tapijten, denk aan bijvoorbeeld ontlasting van katten.

Industrie
Hammer - Hammer is een hoogwaardige alkalische industriereiniger. Dit middel verwijdert hardnekkig vuil, aangekoekte resten en filmresiduen. Daarnaast emulgeert het olie en vetvlekken. Ook ideaal voor het verwijderen van bandensporen en olievlekken in garages. 

Raison - Raison is een intensieve vloerreiniger voor het verwijderen van opgebouwde polymeerlagen, vet, olie en andere verontreinigheden. Het voordeel van Raison is dat het een schuimarme reiniger is en daarom geschikt voor machinaal gebruik.

Advies nodig?

Van ons kan jij de beste service verwachten! Heb jij een schoonmaakprobleem dat maar niet is op te lossen? Vertel het ons en we kijken graag mee naar een goede oplossing. Wij bevelen je graag één van de Arcora reinigers aan en kunnen je stap voor stap uitleggen hoe je dit dan het beste kunt gebruiken, specifiek voor jouw probleem. 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.