Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
20Oct2020
De verschillende microvezeldoeken van Arcora

De verschillende microvezeldoeken van Arcora

Door: SchoonmaakDiscountReacties: 0

Omdat er zoveel verschillende soorten en kwaliteiten microvezeldoeken zijn, gaan wij in deze blog wat meer vertellen over onze favoriete doeken: de Arcora microvezeldoeken.

Arcora is een Duitse fabrikant van onder andere reinigingsmiddelen en toebehoren voor de professionele markt. Wij zijn al jarenlang de importeur voor Nederland en hebben dan ook een goede samenwerking met Arcora. De Arcora microvezeldoeken zijn door iedereen te bestellen in onze webshop, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast leveren wij structureel aan bekende hotelketens, scholengemeenschappen en schoonmaakbedrijven. Dit zegt zeker iets over de prijs/kwaliteitverhouding.

3 verschillende soorten

In ons assortiment hebben wij 3 verschillende lijnen microvezeldoeken van Arcora opgenomen. Deze bestaan uit de BASIC-LINE, TOP-LINE en SOFT-LINE. Alle doeken zijn minimaal 300 keer wasbaar in de wasmachine en verkrijgbaar in de kleuren rood(roze), blauw, groen en geel.

Voor diegene die nog niet bekend zijn met kleurcodering: rood is voor sanitair, blauw voor interieur, groen voor desinfectie en geel voor keuken. Zo voorkom je dat bijvoorbeeld de keuken wordt schoongemaakt met een doek die ook is gebruikt voor de toiletten.

BASIC-LINE
De BASIC-LINE microvezeldoeken zijn de goedkoopste uit de serie. Zoals de naam al verklapt is dit een doek die is gemaakt voor normale schoonmaakklussen. Ze zijn het goedkoopste omdat ze iets kleiner zijn dan de andere lijnen (38x38 cm) en omdat de vezels iets grover zijn dan bijvoorbeeld de TOP-LINE.

TOP-LINE
De TOP-LINE doeken zijn 40x40 cm en voorzien van hele fijne vezels. De dichtheid van deze doeken is veel hoger. Door de dichte vezels wordt meer vuil vastgehouden en voelen de doeken sterker aan.

SOFT-LINE
De SOFT-LINE doeken zijn wel onze favoriet. Ook deze doeken zijn net als de TOP-LINE 40x40 cm maar hebben veel dikkere en nog zachtere vezels. De doeken houden veel schuim vast en nemen ook veel water op. Tijdens het schoonmaken voelen ze voller aan, bijna als een handdoek.

Vragen?

Heb je vragen over de microvezeldoeken van Arcora of een ander merk? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.