Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
06Oct2020
Diversey Suma Safepacks

Diversey Suma Safepacks

Door: SchoonmaakDiscountReacties: 0

Professionele (horeca) vaatwassers maken geen gebruik van een vaatwastablet, zoals normale vaatwassers. Professionele vaatwassers werken met andere systemen voor het toevoegen van zeep en spoelglans. Er zijn machines met één of meerdere pompen die zelf de juiste hoeveelheid vaatwasmiddel kunnen doseren uit een grote can of pak. Johnson Diversey heeft hier de Suma Safepacks voor. In deze blog vertellen we je de verschillen tussen alle Safepacks en welke je wanneer gebruikt.

Twee soorten

In deze blog behandelen wij twee soorten vaatwassystemen die gebruik maken van een automatische dosering. Er zijn eentanks machines en meertanks machines.  Bij sommige machines wordt de zeep aan het water toegevoegd en wordt het spoelglansmiddel door de vaatwasser zelf geregeld met een pomp. In het andere geval heeft de vaatwasser meerdere pompen en regelt deze naast het spoelglansmiddel ook zelf de dosering van zeep. Voordat je producten van Johnson Diversey aanschaft is het dus handig om te weten hoe alle middelen bij jouw vaatwasser moeten worden aangeleverd.

Safepacks voor eentanks machines

Suma Ultra Pur-Eco L2
Vloeibaar chloorvrij vaatwasmiddel voor zacht water goedgekeurd volgens de richtlijnen van het Nordic Swan Ecolabel.

Suma Nova Pur-Eco L6
Vloeibaar chloorvrij vaatwasmiddel voor middelhard water goedgekeurd volgens de richtlijnen van het Nordic Swan Ecolabel.

Suma Jade Pur-Eco L8
Vloeibaar chloorvrij vaatwasmiddel voor hard water, veilig voor aluminium en goedgekeurd volgens de richtlijnen van het Nordic Swan Ecolabel.

Suma Select Pur-Eco A7
Geconcentreerd schuimremmend neutraal naspoelmiddel voor machinale vaatwas, goedgekeurd volgens de richtlijnen van het Nordic Swan Ecolabel.

Safepacks voor meertanks machines

Suma Forte plus Pur-Eco L54
Hoog geconcentreerd machinaal vaatwasmiddel voor zacht tot middelhard water, goedgekeurd volgens de richtlijnen van het Nordic Swan Ecolabel.

Suma Select Pur-Eco A7
Geconcentreerd schuimremmend neutraal naspoelmiddel voor machinale vaatwas, goedgekeurd volgens de richtlijnen van het Nordic Swan Ecolabel.

Onze service

Ben jij op zoek naar één van de Suma safepacks? Dan zijn deze te bestellen in onze webshop. Als je vaak bij ons afneemt is het zelfs mogelijk dat wij elke maand een safepack voor je reserveren, zodat wij altijd een snelle levering kunnen garanderen en je nooit zonder zit.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.