Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
25Apr2016
Handig gebruik maken van Bio-Groenreiniger.

Handig gebruik maken van Bio-Groenreiniger.

Door: RubenReacties: 0

Bekijk hier: 5 liter BIO-Groenreiniger

 

Ondergrond:

BIO-Groenreiniger® kan toegepast worden op iedere ondergrond zoals bijvoorbeeld:
• Hout
• Natuursteen
• Terrasvloeren
• Gevels
• Tuinbouwglas
• Tennisbanen
• Monumenten
• Graven 

Hiermee zorgt men ervoor dat de ondergrond niet meer glad is en er dus ook sprake is van een verhoogde veiligheid. BIO-Groenreiniger wordt ook toegepast in industriële wateropslagtanks om alg-afzetting op te lossen of preventief tegen te gaan.  

Hoe moet ik het verdunnen?

U moet BIO-Groenreiniger met schoon water in de verhouding van 1 op 3 tot 1 op 15 naar gelang van de vervuiling verdunnen. Doormiddel van het doseerpistool aan te brengen. Tijdens het aanbrengen ontstaan er witte zeepbelletjes, dit is puur voor het aanbreng gemak, hierdoor is goed te zien welk oppervlak al behandeld is. Na het aanbrengen van de Groene Aanslag Reiniger niets meer ondernemen, de natuurlijke werking zijn gang laten gaan. Na 24 tot 48 uur zal de aanslag verdwenen zijn. Voor preventief gebruik werken met een verdunning van 1 op 15.

Weersomstandigheden.

U dient het aan te brengen op een droge ondergrond, en het mag na aanbrengst 4 uur niet regenen. Anders wordt de BIO-Groenreiniger weggespoeld en heeft u voor niks gesproeit. Het beste tijdstip om te beginnen met aanbrengen is rond het middaguur. 

Is het schadelijk voor verf?

BIO-Groen is niet schadelijk voor uw verf, alle buitenverf is hier tegen bestand. Echter raden wij het wel aan om het op een klein niet zichtbaar plekje uit te proberen. Dan weet u zeker of uw muurverf er tegen bestand is.

Hoe moet ik het bewaren?

U dient de BIO-Groenreiniger ongemend en in de orginele verpakking te bewaren. Ook vorst zorgt voor een verminderde werking van het product, dus dient u het vorstvrij te bewaren. Na 24 maanden verliest de BIO-Groenreiniger langzaam zijn werking.

Bekijk hier: 5 liter BIO-Groenreiniger

 

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.