Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
03May2023
Numatic Turbo borstels: AiroBrush en HairoBrush

Numatic Turbo borstels: AiroBrush en HairoBrush

Door: SchoonmaakDiscountReacties: 0

Wat is de Numatic Turbo borstel?

De Numatic Turbo Borstel is een geweldig hulpmiddel voor het schoonmaken van tapijten en vloerkleden. Deze accessoire is ontworpen om de reinigingskracht van je Numatic-stofzuiger te vergroten en maakt het verwijderen van vuil en stof een stuk gemakkelijker. De Turbo Borstel is voorzien van roterende borstels die worden aangedreven door de luchtstroom van de stofzuiger. Hierdoor worden diepere reiniging en betere vuilopname mogelijk. Vooral voor het verwijderen van dierenharen komt deze borstel goed tot zijn recht.

Voordelen van de Numatic Turbo borstel

Een van de grootste voordelen van de Numatic Turbo Borstel is dat het helpt bij het verwijderen van huisdierhaar. Huisdierhaar kan moeilijk te verwijderen zijn, vooral uit tapijten en bekleding. De roterende borstels van de Turbo Borstel kunnen echter helpen om huisdierhaar los te maken en op te zuigen, waardoor je huis vrij blijft van haar en andere allergenen.

Een ander voordeel van de Numatic Turbo Borstel is dat het een geweldige aanvulling is op de Numatic-stofzuiger. Dit accessoire is speciaal ontworpen om te passen op verschillende modellen van Numatic-stofzuigers en kan gemakkelijk worden aangesloten op een Numatic stofzuiger of stofzuiger van een ander merk met een 32mm accessoire-aansluiting.

Nadelen van de Numatic Turbo borstel

De Numatic Turbo borstel is vooral gemaakt voor het reinigen van vloerkleden en tapijten. Het is met deze borstel niet de bedoeling om je hele huis schoon te maken en andere dingen op te zuigen dan stof en haren. Een voorbeeld van verkeerd gebruik is het opzuigen van kattengrind dat naast de kattenbak terecht is gekomen. Hierdoor kan de borstel vastlopen en zal deze niet meer functioneren.

Onderhoud

De Numatic Turbo Borstel is een fantastisch apparaat maar vergt wel wat onderhoud om lang mee te kunnen gaan. Doordat de borstels bewegen kan er vuil in terecht komen of kunnen vastzittende haren ervoor zorgen dat de borstels op den duur niet meer roteren. Inspecteer de borstel dus regelmatig en verwijder vastzittend vuil. De borstel is gemakkelijk open te halen om alle onderdelen schoon te maken.  

2 varianten

Van de Numatic Turbo borstel zijn 2 varianten, de HairoBrush (EcoBrush) en de AiroBrush. Beide varianten hebben een luchtaangedreven borstel, het verschil zit in het formaat. De HairoBrush heeft een breedte van 19cm en de AiroBrush 29cm. De meest verkochte borstel is de kleinere HairoBrush. Deze is net wat handzamer in gebruik en manoeuvreert makkelijker.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.