Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
02Jun2021
Snoerloze Numatic stofzuigers

Snoerloze Numatic stofzuigers

Door: SchoonmaakDiscountReacties: 0

In deze blog gaan wij jullie meer vertellen over de bekende Numatic Stofzuigers. Wist je dat deze ook in een snoerloze variant bestaat? 

De standaard modellen

Voor iedere gebruiker is er een geschikt model te vinden, of je nu je huis, kantoor of de werkplaats schoon wilt houden. De modellen voor thuisgebruik zijn compact en geschikt voor verschillende soorten vloeren als vloerbedekking tapijt of tegels. 

Professionele modellen

Daarnaast zijn er ook professionele modellen met een bereik van wel 30 meter en een grotere ketelinhoud. Numatic heeft zelfs modellen met een trolley waar allerlei spullen inpassen, zoals een poetsdoek, spons, schoonmaakmiddel of plintenborstel. Ook is het mogelijk om draadloos te stofzuigen met de draadloze stofzuigers. Zeker een rugzakmodel erg geschikt om op lastige plekken te werken, zoals trappenhuizen en bussen. 

Wanneer zijn batterij stofzuigers handig? 

Er zijn veel locaties waar snoerloos stofzuigen toch echt de beste oplossing is in lastige omstandigheden. Soms is een lang snoer toch echt net iets te kort, is er geen stroompunt aanwezig of kost het verwisselen van stopcontacten gewoon teveel tijd. Ook hoef je niet bang te zijn dat klanten over de losliggende draden struikelen, of dat je stofzuiger kapot gaat doordat er veel obstakels zijn waar deze achter kan blijven hangen. 

Gemiddeld heeft de batterij 50 tot 80 minuten werktijd. De stofzuigers worden standaard met 1 accu geleverd, wil je door kunnen gaan zonder te moeten wachten kun je één of meerdere extra accu's aanschaffen waardoor je de gehele dag door kunt blijven gaan indien dat nodig is.  

Welke stofzuiger kan ik het beste aanschaffen? 

Twijfel je over de aanschaf van een stofzuiger? Onze medewerkers nemen graag alle tijd voor jou. Telefonisch of per mail kunnen wij je uitstekend helpen met het maken van de juiste keus! 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.