Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
02Dec2020
Stickers verwijderen zonder schraper

Stickers verwijderen zonder schraper

Door: SchoonmaakDiscountReacties: 0

In deze blog (met video) gaan we je uitleggen hoe je het beste stickers kan verwijderen van verschillende oppervlaktes, zonder gebruik te maken van een schraper.

Het gebruik van een schraper

Stickers en lijmresten zijn vaak goed te verwijderen met een schrapertje. Het meeste krijg je goed weg als je een paar keer over het oppervlak heen schraapt. Toch blijft er vaak nog wel een residu van de sticker achter, of ontstaan er krassen op de ondergrond. Een schraper is namelijk scherp. Gelukkig is er ook een manier om stickers en lijmresten te verwijderen zonder gebruik te maken van een schraper.

Wat heb je nodig?

Schachmatt is een middel dat uiterst geschikt is voor het oplossen van stickers en lijmresten. Daarnaast kan het ook worden gebruikt voor het verwijderen van permanentmarker. Schachmatt kan worden gebruikt op vele oppervlaktes zoals; tafels, kasten, deuren, ramen, whiteboards en vloeren. Een sponsje heb je nodig voor het wegvegen van de sticker of lijmresten, nadat de Schachmatt is ingetrokken. Gebruik bij voorkeur een sponsje met krasvrije pad. Daarna kan je een (droog)doek gebruiken voor het drogen van de ondergrond.

De stappen

Als voorbeeld gebruiken wij het verwijderen van een sticker. Voor lijmresten kunnen dezelfde stappen worden aangehouden. 

Stap 1:
Giet onverdund een beetje Schachmatt over de plek waar de sticker zit. Op vloeren en tafels zal het blijven liggen. Gaat het om bijvoorbeeld een raam dan kan je wat op de zachte kant van de spons gieten en daarna op glas aanbrengen, zodat het niet wegloopt. 

Stap 2:
Laat de Schachmatt goed intrekken om zijn werkt te kunnen doen. Door dit middel weekt de sticker los en hoef je daarna niet te schrobben. Ongeveer 5 minuten is voldoende, bij dunne/kleine stickers kan het korter.

Stap 3:
Wrijf met het sponsje over de sticker heen. Als de Schachmatt lang genoeg is ingetrokken dan veeg je de sticker zo weg. Ja, echt!

Stap 4:
Spoel als het kan nog even na met water, zodat alle Schachmatt weg is en wrijf daarna de plek droog met een doek. Dit kan een handdoek zijn maar ook een microvezeldoek of een wegwerpdoekje. 

Schachmatt is te bestellen in onze webshop, klik hier.

Filmpje

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.