Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
05May2021
Stof en spinnenwebben verwijderen op hoogte

Stof en spinnenwebben verwijderen op hoogte

Door: SchoonmaakDiscountReacties: 0

Wij krijgen regelmatig van schoonmaakbedrijven de vraag of wij ook een oplossing hebben voor het verwijderen van spinnenwebben op grote hoogte. Het gaat hierbij vaak om het stof- en webvrij maken van hallen, kerken of woningen met hoge houten gebintenUiteraard hebben wij hier de perfecte materialen voor en daar gaan wij in deze blog meer over vertellen.  

In onze webshop zijn een aantal kant-en-klare plumeaus en ragebollen met telescoopsteel te vinden maar deze komen niet verder dan 1,5 meter lang en zijn daarmee alleen geschikt voor interieurverzorging en kantoorgebruik.  

Voor de specialistische schoonmaak werken wij graag met het merk UngerHet assortiment van Unger bestaat uit ruim 30 soorten en maten telescoopstelen en diverse borstels en ragebollen voor iedere situatie.  

Stofborstels 
Voor het verwijderen van stof en spinnenwebben heeft Unger 3 borstels. Een ronde rageboleen ovalen ragebol en een gebogen stofborstel. Daarnaast is er ook nog een plumeau van lamswol verkrijgbaar. De 3 genoemde borstels en de plumeau passen allemaal direct op de Unger OptiLoc en TelePlus telescoopstelen. 

Telescoopstelen 
De stofborstels van Unger zijn perfect te gebruiken in combinatie met de OptiLoc of TelePlus telescoopstelen van Unger. Deze zijn verkrijgbaar in lengtes van 1,2 tot 10 meter. Door de veiligheidsconus op de steel blijven de borstels goed zitten.  

Onderstaand vind je de verschillen tussen de OptiLoc en TelePlus stelen: 
 
OptiLoc 

  • 2- of 3-delige telescoopstelen. 
  • In 9 verschillende lengtes verkrijgbaar. 
  • Reikwijdte meer dan 9 m (max. stelenlengte 9 m + lichaamslengte). 
  • Met ErgoTec® veiligheidsconus. 

 
TelePlus 

  • 2- tot 5-delige telescoopstelen. 
  • In 8 verschillende lengtes verkrijgbaar. 
  • Reikwijdte meer dan 10 m (max. stelenlengte 10 m + lichaamslengte). 
  • Met ErgoTec® veiligheidsconus. 

Advies 
Naast het bovenstaande dat is besproken, zijn er i.c.m. adapters ook nog andere oplossingen met verschillende borstels mogelijk. Mocht je specifieke wensen hebben of meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Bel, mail of chat gerust met ons voor een advies op maat.  

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.