Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
19Jan2021
Verschillende soorten toiletroldispensers

Verschillende soorten toiletroldispensers

In onze webshop zijn heel veel verschillende soorten toiletrolhouders en toiletroldispensers te koop. Deze hebben allemaal weer andere voor- en nadelen, welke wij in deze blog gaan behandelen.  
 
Traditioneel toiletpapier 

Traditioneel toiletpapier is wel de meest bekende vorm van papier, vellen op een kartonnen koker. Voor persoonlijke ruimtes wordt vaak gekozen voor een open houder waar je 1 rol inhangt, in combinatie met een houder voor de reserverollen.  

Het voordeel is dat iedereen de rollen kan verwisselen. Echter is dit ook meteen het nadeel van dit soort houders en daardoor niet geschikt voor openbare ruimtes. Gebruikers kunnen de rollen zo meenemen. Voor openbare ruimtes kan worden gekozen voor een gesloten houder, vaak met 2 rollen. Zo kan je al de ene rol op is, nog switchen naar de andere.   

Doprol 

Doprol dispensers zijn zoals de naam al zegt, geschikt voor doprollen toiletpapier. Doordat de koker (dop) van kunststof is, kan het papier veel strakker opgerold worden en zitten er dus meer meters papier op 1 rol dan bij traditioneel toiletpapier. Als de ene rol op is, schuift de reserverol op zijn plaats. Bij de doproldispensers zitten de 2 rollen boven elkaar, daar waar de traditionele naast elkaar zitten. 

Kokerloos 

Kokerloze dispensers hebben als voordeel dat er geen restafval achterblijft. Er zit namelijk geen koker in de rol. Dit is ideaal voor locaties waar weinig toezicht wordt gehouden op de toiletten. 

Jumbo/Maxi 
De Jumbo en Maxi dispensers zijn een stuk groter, daar gaat namelijk 1 grote rol in waar tussen de 300 en 500 meter in. Hier kan dus echt heel lang mee gedaan worden, maar je moet de rollen wel tijdig vervangen, anders zitten gebruikers zonder. 

Hufterproof dispensers (openbare ruimtes) 

Vrijwel alle bovengenoemde dispensers zijn verkrijgbaar in diverse kwaliteiten. Van goedkoop plastic tot hoog afgewerkt rvs. Mocht je op zoek zijn naar een hufterproof dispenser dan kan je kiezen door dik rvs, of heel stevig kunststof wat uiteraard goedkoper is. 

Diverse merken

In onze webshop vind je toiletroldispensers en toebehoren van diverse merken. Wij verkopen onze eigen merk dispensers maar ook dispensers van bijvoorbeeld All-care, Tork en Euro Products.

 

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.