Tork

Sorteer op:

Tork Foam Soap Dispenser S4
€58,23
Tork Alcohol Gel Hand Sanitizer is een effectief desinfecterend product. Het is ideaal als handreiniging wanneer er geen water beschikbaar is.
€71,19
De Tork Matic® Handdoekrol Dispenser uit de Tork Elevation-lijn biedt eenvoudig onderhoud zodat drukke sanitaire ruimten goed blijven functioneren, en vermindert het verbruik door de vel-voor-vel-dosering.
€95,93
Als u hard werkt om de juiste indruk te maken op uw gasten, moeten uw sanitaire ruimten hetzelfde effect leveren. Bovendien is gedoe rondom de sanitaire ruimte het laatste dat u kunt gebruiken in een drukke werkomgeving.
€184,39
Het basispapier van Tork bestaat uit 1 laag en is ideaal voor alledaagse poetstaken.
€53,97
Tork® Mini Centerfeed Dispenser uit de Elevation-lijn is een compacte, veelzijdige oplossing voor een professionele omgeving waar zowel handen als oppervlakken worden schoongemaakt.
€36,33
Eenvoudig onderhoud en flexibele montagemogelijkheden voor een nette uitstraling. Klein formaat ideaal voor beperkte ruimte.
€29,02
De Tork Xpress® Multifold Handdoek Dispenser Toonbank uit de Elevation-lijn vormt een geweldig alternatief voor een stapel losse handdoeken op het aanrecht in de sanitaire ruimte.
€33,95
Tork Afvalbak Kunststof Wit 13 liter Compact-Box
€63,24
Tork LinStyle® servetten zijn ideaal voor restaurants met bediening die kwaliteit willen uitstralen om indruk te maken op hun gasten.
€77,42
Tork Soft Lunch Napkins zijn ideaal voor plekken waar lichte maaltijden of snacks worden geserveerd.
€76,03
Eenvoudig onderhoud en flexibele montagemogelijkheden voor een nette uitstraling. Kies voor een zachtsluitend deksel voor verhoogde hygiëne en veiligheid.
€76,17
Tork Afvalbak Kunststof Wit 50 liter B1

Eenvoudig onderhoud en flexibele montagemogelijkheden voor een nette uitstraling. Kies voor een zachtsluitend deksel voor verhoogde hygiëne en veiligheid.
€76,17
De Tork Jumbo Toiletpapier Dispenser uit de Elevation-lijn is geschikt voor drukbezochte locaties.
€41,00
Het SmartOne-toiletpapiersysteem levert op unieke wijze één hygiënisch vel per keer, waardoor het verbruik tot 40% wordt verminderd ten opzichte van traditionele jumboroldispensers.
€38,14
De Tork Afvalzakhouder is te gebruiken met de Tork Vloerstandaard en vormt een handige manier om gebruikte (werk)doeken op te bergen tijdens de dagelijkse afneem- en reinigingstaken.

* Let op: Alléén afvalzakhouder
€27,88
De wandhouder uit de Performance-lijn is ontwikkeld voor efficiëntie en betrouwbaarheid. Het laden gaat eenvoudig en u kunt het benodigde papier met slechts één hand pakken.
€55,36
De Tork® Centerfeed Dispenser uit de Tork Elevation-lijn is een veelzijdige oplossing met hoge capaciteit voor een professionele omgeving waar zowel handen als oppervlakken worden schoongemaakt.
€44,49
Het multifunctionele Tork Reflex™ Wiping Paper Plus bestaat uit 2 lagen en is ideaal om vloeistoffen mee op te nemen of de handen te drogen.
€81,78
Tork Hand & Body Lotion is ideaal voor normale, droge en gevoelige huid.
€65,15
De grijze luchtverfrisserspraydispenser vormt een goede match met de Tork Image-lijn en past goed in sanitaire ruimten met donkere tegels.
€69,00
Het basispapier van Tork bestaat uit 1 laag en is ideaal voor alledaagse poetstaken. Het is ook perfect geschikt om de handen af te vegen en wanneer efficiëntie van belang is.
€51,62
Het multifunctionele Tork Wiping Paper bestaat uit 1 laag en is ideaal voor lichte afneemtaken en om de handen af te vegen.
€79,49
Bied extra verzorging voor gevoelige huid met Tork Extra Mild Mini Liquid Soap.
€45,61
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x