Tork

Sorteer op:

Tork Alcohol Gel Hand Sanitizer is een effectief desinfecterend product. Het is ideaal als handreiniging wanneer er geen water beschikbaar is.
€71,19
Eenvoudig onderhoud en flexibele montagemogelijkheden voor een nette uitstraling. Klein formaat ideaal voor beperkte ruimte.
€29,02
Tork Foam Soap Dispenser S4
€58,23
De Tork ZZ-vouw/C-vouw Mini Handdoek Dispenser uit de Elevation-lijn is geschikt voor veeleisende omstandigheden.
€33,95
Eenvoudig onderhoud en flexibele montagemogelijkheden voor een nette uitstraling. Kies voor een zachtsluitend deksel voor verhoogde hygiëne en veiligheid.
€76,17
De vloeibare en sprayzeepdispenser uit de Elevation-lijn past goed bij drukbezochte sanitaire ruimten waar efficiëntie bovenaan staat.
€26,69
Bied uw gasten superieure handdroging en optimaal comfort met de grote, zachte Premium Tork Xpress Soft Multifold Hand Towels, die hoogwaardig aanvoelen en zacht zijn voor de huid.
€64,75
Als u hard werkt om de juiste indruk te maken op uw gasten, moeten uw sanitaire ruimten hetzelfde effect leveren. Bovendien is gedoe rondom de sanitaire ruimte het laatste dat u kunt gebruiken in een drukke werkomgeving.
€184,39
Goedgekeurd voor gebruik met voedingsmiddelen
€31,75
Goedgekeurd voor gebruik met voedingsmiddelen
€50,67
Tork Afvalbak Kunststof Wit 50 liter B1

Eenvoudig onderhoud en flexibele montagemogelijkheden voor een nette uitstraling. Kies voor een zachtsluitend deksel voor verhoogde hygiëne en veiligheid.
€76,17
Tork® Mini Centerfeed Dispenser uit de Elevation-lijn is een compacte, veelzijdige oplossing voor een professionele omgeving waar zowel handen als oppervlakken worden schoongemaakt.
€36,33
Het basispapier van Tork bestaat uit 1 laag en is ideaal voor alledaagse poetstaken. Het is ook perfect geschikt om de handen af te vegen en wanneer efficiëntie van belang is.
€51,62
Tork Soft Lunch Napkins zijn ideaal voor plekken waar lichte maaltijden of snacks worden geserveerd.
€76,03
De Tork Maxi Centerfeed Dispenser uit de Performance-lijn biedt efficiëntie en geoptimaliseerde dosering met één hand, om het benodigde papier sneller te pakken.
€55,36
De Tork® Reflex™ Centerfeed Dispenser vormt de ideale oplossing voor een professionele omgeving waar zowel handen als oppervlakken worden schoongemaakt.
€45,34
De Tork Afvalbak Metaal van 50 liter is geschikt voor tal van sanitaire ruimten en kan zowel aan de wand als op de vloer worden geplaatst.
€123,78
Het multifunctionele Tork Wiping Plus Poetspapier bestaat uit 2 lagen en is ideaal om vloeistoffen mee op te nemen of de handen te drogen.
€28,91
De Tork Xpressnap Snack® Servetdispensers vormen de ideale oplossing voor restaurants die servetten aanbieden op de tafels.
€48,93
De schuimzeepdispenser uit de Elevation-lijn past bij elke soort sanitaire ruimte en kan worden gebruikt met verschillende soorten huidverzorgingsproducten van Tork in afgesloten flessen.
€32,03
De Tork Matic® Handdoekrol Dispenser uit de Tork Elevation-lijn biedt eenvoudig onderhoud zodat drukke sanitaire ruimten goed blijven functioneren, en vermindert het verbruik door de vel-voor-vel-dosering.
€95,93
Bied verzorging voor alle huidtypes. Tork Milde Schuimzeep heeft een frisse geur en bevat vochtinbrengende, verzorgende ingrediënten.
€91,37
Stijlvol ontwerp: past in bijna elke wasruimte
€15,48
Vervul alle wensen voor handdroging met de Advanced Tork C-vouw Handdoeken.
€47,01
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x