Gojo skin cate LTX-ADX

Sorteer op:

Sale -20%
Gojo Purell Advanced desinfecterende handgel.
€52,95 €42,36
Sale -20%
Gojo Purell Advanced desinfecterende handgel.
€56,00 €44,80
Sale -20%
Gojo hygiënische foam soap, Gojobac.
€45,80 €36,64
Sale -20%
Gojo lemonberry hand & shower foam soap.
€41,70 €33,36
Sale -20%
Gojo forestberry lotion foam soap.
€41,70 €33,36
Sale -20%
Gojo hygiënische foam soap, Gojobac.
€53,95 €43,16
Sale -20%
Gojo freshberry lotion no-touch foam.
€48,86 €39,09
Sale -20%
Gojo freshberry lotion foam soap.
€48,85 €39,08

Gojo LTX & ADX soap, gemaakt om te presteren.

Betrouwbaarheid en makkelijk te onderhouden, dat is wat het robuuste, hoogwaardige en innovatieve ontwerp van de nieuwe generatie Gojo dispenser systemen biedt. Of u nu voor No-touch dosering of met de hand kiest, Gojo LTX & ADX zijn gemaakt om te presteren. GOJO op spa geïnspireerde foam zepen bieden een keuze aan luxe formules, verrijkt met vocht inbrengende natuurextracten en huidconditioners. Of u nu de voorkeur geeft aan spa-achtige geuren of juist aan geurvrije hygiënische handzeep, GOJO bewaakt de huidvriendelijkheid en ondersteund een gezond milieu!

Gojo Purell, advanced LTX & ADV. 

Purell, Advanced desinfecterende handgel, een ongekende combinatie van antimicrobiële middelen, doeltreffendheid en huidvriendelijke aspecten. Voldoet aan de meest voorkomende eisen in zowel de food als medische sector. Een doorbraak op het gebied van bacterie en virus dodende werking, tevens voorzien van diverse EN normeringen. Purell Advanced gaat voorop wat totale infectiecontrole en handhygiëne aangaat!

GOJO LTX dispensers maken gebruik van een gepatenteerde technologie. De dispensers zijn ontworpen om zo min mogelijk energie per bediening te gebruiken. Hierdoor is het bij de meeste installaties niet meer nodig de batterijen tijdens de levensduur van de dispenser te vervangen. De batterijen zijn inbegrepen en reeds geïnstalleerd zodat het systeem makkelijk en direct geactiveerd kan worden. Uw besparing t.o.v. concurrerende No-Touch dispensersystemen - geen batterij verbruik!

Zowel de GOJO LTX als de ADX systemen, hebben de GOJO garantie voor de gehele levensduur. Een nauwkeurig afgesteld doseersysteem van 1 ml per dosering, voldoet aan de juiste hoeveelheid. De dispenser heeft een Lock or Non-Lock optie, dit door het sleuteltje aan de binnenzijde van de dispenser te verwijderen.

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x