Gojo skin cate LTX-ADX

Sorteer op:

Sale -10%
Desinfectie handgel voor dagelijks gebruik bij o.a. huisartsen, tandartsen en verplegend personeel.
€52,95 €47,66
Sale -10%
De Gojo Purell Advanced desinfecterende handgel is een goedgekeurde desinfectie handgel voor dagelijks gebruik bij o.a. huisartsen, tandartsen en verplegend personeel.
€56,00 €50,40
Sale -10%
De Gojo hygienische foam soap, Gojobac, is een ongeparfumeerde hygiënische foam soap voor dagelijks gebruik.
€45,80 €41,22
Sale -10%
De Gojo lemonberry hand & shower foam soap is fris geparfumeerd voor dagelijks gebruik in doucheruimtes van bijvoorbeeld hotels en tankstations.
€41,70 €37,53
Sale -10%
De Gojo freshberry foam soap ADX is fris geparfumeerd voor dagelijks gebruik in sanitaire ruimtes van bijvoorbeeld scholen, kantoren en horecagelegenheden.
€41,70 €37,53
Sale -10%
De Gojo hygienische foam soap is een ongeparfumeerde hygienische foam soap voor dagelijks gebruik in horeca keukens en omgevingen waar voedsel wordt geproduceerd.
€53,95 €48,56
Sale -10%
De Gojo mild foam soap fragrance free is ongeparfumeerd en voor dagelijks gebruik in sanitaire ruimtes van bijvoorbeeld scholen, kantoren en horeca gelegenheden.
€48,86 €43,97
Sale -10%
De Gojo freshberry foam soap is fris geparfumeerd voor dagelijks gebruik in sanitaire ruimtes van bijvoorbeeld scholen, kantoren en horecagelegenheden.
€48,85 €43,97

Gojo LTX & ADX soap, gemaakt om te presteren.

Betrouwbaarheid en makkelijk te onderhouden, dat is wat het robuuste, hoogwaardige en innovatieve ontwerp van de nieuwe generatie Gojo dispenser systemen biedt. Of u nu voor No-touch dosering of met de hand kiest, Gojo LTX & ADX zijn gemaakt om te presteren. GOJO op spa geïnspireerde foam zepen bieden een keuze aan luxe formules, verrijkt met vocht inbrengende natuurextracten en huidconditioners. Of u nu de voorkeur geeft aan spa-achtige geuren of juist aan geurvrije hygiënische handzeep, GOJO bewaakt de huidvriendelijkheid en ondersteund een gezond milieu!

Gojo Purell, advanced LTX & ADV. 

Purell, Advanced desinfecterende handgel, een ongekende combinatie van antimicrobiële middelen, doeltreffendheid en huidvriendelijke aspecten. Voldoet aan de meest voorkomende eisen in zowel de food als medische sector. Een doorbraak op het gebied van bacterie en virus dodende werking, tevens voorzien van diverse EN normeringen. Purell Advanced gaat voorop wat totale infectiecontrole en handhygiëne aangaat!

GOJO LTX dispensers maken gebruik van een gepatenteerde technologie. De dispensers zijn ontworpen om zo min mogelijk energie per bediening te gebruiken. Hierdoor is het bij de meeste installaties niet meer nodig de batterijen tijdens de levensduur van de dispenser te vervangen. De batterijen zijn inbegrepen en reeds geïnstalleerd zodat het systeem makkelijk en direct geactiveerd kan worden. Uw besparing t.o.v. concurrerende No-Touch dispensersystemen - geen batterij verbruik!

Zowel de GOJO LTX als de ADX systemen, hebben de GOJO garantie voor de gehele levensduur. Een nauwkeurig afgesteld doseersysteem van 1 ml per dosering, voldoet aan de juiste hoeveelheid. De dispenser heeft een Lock or Non-Lock optie, dit door het sleuteltje aan de binnenzijde van de dispenser te verwijderen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x