All Care dispenserlijnen

All Care dispenserlijnen

Wanneer u op zoek bent naar een dispenser voor toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetsrollen, zeep en alle andere disposables die u kunt bedenken, dan is het merk All Care zeker interessant om naar te kijken. In deze blog leggen wij uit welke productlijnen er allemaal zijn en waar ze in verschillen.

All Care is de fabrikant van dispensers die u terugziet in bijvoorbeeld grote Nederlandse hotel- en restaurant ketens maar kunnen ook worden ingezet bij kantoren, scholen, horeca, industrie en de medische sector.

All Care heeft een breed aanbod dispensers van goedkoop tot zeer luxe modellen. Een groot voordeel is dat vrijwel alle dispensers universeel navulbaar zijn, waardoor u als klant zelf kan kiezen welk merk vulling wordt gebruikt. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de dispenser van Tork, waar meestal ook alleen maar de vullingen van dat merk inpassen. 

 

PlastiQline

Deze lijn is de basislijn van All Care. Deze stijlvolle lijn van kunststof dispensers omvat een compleet assortiment van zeep- en papierdispensers welke universeel nagevuld kunnen worden. Wanneer functionaliteit zwaarder telt dan het design, is de PlastiQline een goede optie. De dispensers zijn van binnen (bijv. mechanische gedeeltes van een zeepdispenser) vaak gelijkwaardig aan dit van de topmodellen, maar om kosten te besparen is er voor de buitenkant gekozen voor plastic. De PlastiQline dispensers zijn te herkennen aan het druppelvormige plaatje aan de voorkant. Alle modellen zijn verkrijgbaar in het wit en goed te combineren voor het inrichten van bijvoorbeeld een toiletruimte of keuken.

 

PlastiQline Exclusive

Wanneer u liever wat meer uitstraling wenst maar niet het volledige prijskaartje van een hoogwaardig afgewerkte RVS dispenser wilt betalen, is de PlastiQline Exclusive een uitstekende keuze. Ook deze dispensers zijn voorzien van een plastic behuizing maar daarnaast is alleen de voorkant voorzien van RVS. Dit is vaak het meest zichtbare deel van de dispenser en oogt daardoor net wat chiquer dan een volledig met plastic afgewerkte dispenser. Alle modellen zijn verkrijgbaar in zwart ABS kunststof, gecombineerd met een RVS voorkant.

 

Qbic-line

Dit is de eerste lijn die aan de buitenkant volledig is uitgerust met RVS. De Qbic-line is een zeer complete lijn dispensers met een gelaste kap van 1,25 mm hoogwaardig RVS. Consequent kubistisch design wordt telkens gecombineerd met optimaal gebruiksgemak en functionaliteit. Door de zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding is design voor iedereen binnen hygiënisch handbereik. Alle modellen zijn verkrijgbaar in een mat RVS uitstraling.

 

SanTRAL

Bij deze lijn draait het om een goede uitstraling en langdurige kwaliteit in openbare ruimtes. Deze complete RVS anti-fingerprint productlijn wordt continue verbeterd en voldoet aan de eisen voor de moderne sanitaire ruimtes. Het verschil met de Qbic-line is dat de SanTRAL dispensers beschikken over een anti-fingerprint coating en een net wat beter afgewerkt design hebben. 


Wings

Wings is echt de toplijn van All Care. Dit is de meest uitgebreide lijn welke de volledige vrijheid geeft voor een totale inrichting. Alle dispensers die u wenst zijn aanwezig en volledig afgewerkt met gelaste kappen van 1 mm (mat) geslepen RVS. Zeer hufterproof! De Wings lijn onderscheidt zich van SanTRAL door de diverse ingenieuze oplossingen. Een voorbeeld hiervan is een systeem waarbij tijdens het verwisselen van de zak van de afvalbak het deksel aan de bak blijft zitten. Ook de diverse uit te wisselen pompen voor de zeepdispenser en de universeel navulbare toiletrolhouder geven deze lijn een uniek en vooral praktisch karakter.


Overige lijnen

Naast bovengenoemde lijnen kent All Care ook nog wat specifiekere lijnen, zoals Valera (gericht op haardrogers) en Mediclinics (gericht op elektrische handendrogers). Op deze manier kan een volledig en compleet uitgeruste ruimte worden gecreëerd. Een overzicht van de gehele All care catalogus vindt u op onze website.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »