Alles over Bio Eurocleaner

Alles over Bio Eurocleaner

Bio Eurocleaner is zoals de naam al zegt een milieuveriendelijk biologische reiniger. Door zijn samenstelling is deze krachtige allesreiniger geschikt voor honderden gebruiksdoeleinden. De Bio Eurocleaner is speciaal ontworpen op vraag van vele schoonmaakbedrijven en eindgebruikers in bijvoorbeeld de horeca.

Bio Eurocleaner kan verdund gebruikt worden op alle wasbare oppervlakken. Aan te raden is om dit middel 1 op 15 te verdunnen met koud of lauw water in een sprayflacon of emmer. Het is niet aan te raden om deze allesreiniger machinaal te gebruiken met bijvoorbeeld een schrob-zuigmachine. De Bio Eurocleaner is te koop in een fles van 2 liter.

 

Voor onder andere horecabedrijven is de Bio Eurocleaner een onmisbaar product. Zij gebruiken deze reiniger voor bijvoorbeeld de ramen, tafels, stoelen, toonbanken, nicotineaanslag op plafonds, enz. Ook slagers, bakkers, restaurants en vishandelaren kunnen deze reiniger gebruiken als ontvettingsmiddel in hun werkruimtes. Ondanks dat de Bio Eurocleaner veelal professioneel wordt gebruikt, is dit middel zelfs geschikt  als schoonmaakmiddel voor privé gebruik.

 

Omdat er zoveel mogelijk is met dit product, hebben wij hieronder een aantal gebruiksmogelijkheden op een rijtje gezet:

 

- Ontvetter
- Tapijtreiniger
- Waslinnen reinigen
- Vlekkenverwijderaar (vet, vingervlekken, inkt, teer, nicotine, enz.)
- Verwijdert vliegenpoep van kozijnen en tuinmeubels
- Vloerreiniger
- Kan bloedvlekken op bijv. kleding verminderen / helemaal verwijderen
- Lost frituurvet op
- Verwijdert kalk en overige aanslag in uw doucheruimte
- Voorkomt beslaan van spiegels en ramen bij regelmatig reinigen

 

Bestel de Bio Eurocleaner in onze webshop!

 

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »