Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
13Nov2020
Een verstopte gootsteen, afvoer of toilet oplossen

Een verstopte gootsteen, afvoer of toilet oplossen

Door: SchoonmaakDiscountReacties: 0

In deze blog gaan we je uitleggen hoe je van een verstopte gootsteen, afvoer of toilet af komt.

Waar zit de verstopping?

Als je last hebt van verstoppingen in de gootsteen, het toilet of een afvoer, dan wil dit soms loskomen door met een rubberen ontstopper (zuignap) de boel los te zuigen. Echter als de verstopping te groot is, of te diep zit dan zal je aan een ontstopper niet veel hebben. Als je weet waar de verstopping zit, dan kan je hier rekening mee houden. Als je het niet weet kan je het beste direct een vloeibare ontstopper aanschaffen.

Wij zijn zelf erg te spreken over de Jama Flow vloeibare ontstopper en horen van onze klanten ook dat dit veel beter werkt dan bijvoorbeeld een middel van HG. Jama Flow is namelijk op basis van zwavelzuur in plaats van Soda, wat je vaak in de supermarkt vindt. Zwavelzuur is veel sterker dan Soda. Jama Flow verwijdert doelmatig alle verstoppingen van organische aard, zoals; vet, haar, maandverband, papier, zetmeel, koffiedik en nog veel meer.

De Jama Flow kan in allerlei bedrijven worden toegepast maar wordt in het bijzonder aanbevolen voor grootkeukens, fabrieken, hotels en voedselverwerkende bedrijven. Jama Flow is onschadelijk voor systemen die zijn aangesloten op septische putten en het tast koperen en PVC afvoerleidingen niet aan, net als rubber onderdelen.

Hoe kom ik van de verstopping af?

Voordat je aan de slag gaat met Jama Flow is het aan te raden om je gezicht en lichaam goed te bedekken om spatten of gassen te mijden. Jama Flow veroorzaakt namelijk een chemische reactie die de verstopping doet oplossen.

Stap 1:
haal eerst zo veel mogelijk water uit de gootsteen, afvoer of toiletpot.

Stap 2:
Giet Jama Flow langzaam in de afvoer zonder te morsen.
Er zal nu een chemische reactie ontstaan, hierbij kunnen leidingen warm worden en dampen vrijkomen.

Stap 3:
Laat Jama flow even zijn werk doen en spoel daarna goed door met water om de warmteontwikkeling te verminderen.

Eventueel kan je de stappen een aantal keer herhalen als het de eerste keer nog niet het gewenste resultaat geeft. Voor preventief onderhoud regelmatig alle afvoeren behandelen.

Jama Flow of alternatief bestellen?

Jama Flow is verkrijgbaar in flessen van 1L en te bestellen in onze webshop. Ook hebben wij een alternatief op basis van zwavelzuur: Zuiver vloeibare ontstopper.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.