Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
22Apr2021
Een vliegvrije leefomgeving

Een vliegvrije leefomgeving

Door: SchoonmaakDiscountReacties: 0

Niets is zo vervelend als last hebben van vervelende stekende vliegen. Met onze vliegenval zakken en/of potten is dit verleden tijd! In deze blog leggen wij je uit hoe je je jouw klanten een vliegvrije leefomgeving kunt bieden. 

De vliegenvallen 
Vliegenvallen zijn handige vallen die je buitenshuis kunt ophangen om vliegen uit een bepaalde omgeving weg te houden. In de vallen zit lokstof, waarmee je vliegen aantrekt in een straal van 15 meter rondom de val.  

In welke omgevingen zijn de zakken en/of potten efficiënt? 

De zakken en of/potten kunnen in veel verschillende omstandigheden worden gebruikt. Of je nou klanten op je terras hebt zitten of mensen hun kinderen komen ophalen bij het kinderdagverblijf. Ook hebben deze zakken en/of potten en grote toegevoegde waarde bij bv. paardenstallen. Ook dieren kunnen erg veel last hebben van de stekende vliegen dankzij ons middel zullen ook de dieren profiteren van een rustig graasmoment. 

Dankzij de gifvrije lokstof vang je met gemak 20.000 tot 40.000 vliegen 

De lokstof zit verpakt in een wateroplosbaar zakje. Deze wordt eenvoudig in de val geplaatst waarna er water op gegoten kan worden. Het mengsel trekt vliegen aan door middel van geur en bestaat uit voedsel ingrediënten en (levensmiddelen) aroma’s. Met 1 zakje lokstof kunnen 20.000 tot 40.000 vliegen gevangen worden. Omdat ECO-Vliegenlokstof gebaseerd is op stoffen die ook in de voedingsmiddelenindustrie gebruikt mogen worden vormt dit middel geen enkele belasting voor mens, dier en milieu!

Waar hang je de zak op? 

De zak en/of pot werkt optimaal in de zoen op een plek waar de wind voelbaar is, hierdoor wordt de geur van de lokstof beter verspreidt. Om de grootste effectiviteit uit een zak en/of te halen is het belangrijk dat er elke 10 á 15 meter een zak en/of pot wordt geplaats. 

Heb ik een zak of pot nodig? 

De vliegenval is verkrijgbaar in zakken en potten. De potten kunnen net zoals de zakken opgehangen worden. Zodra de zak vervangen moet worden kun je deze in de container voor restafval gooien, de potten kunnen echter worden hergebruikt! Deze kan je leeggooien in de Gft-container en weer opnieuw vullen.  

Bekijk hier onze vliegen zak
Bestel hier onze vliegen pot

Waarmee kunnen we jou helpen? 

Heb je vragen over de zakken of last van ander ongedierte? Neem dan geruscontact op met onze klantenservice. Wij kijken graag mee naar een geschikte oplossing om je van de ongewenste bezoekers af te helpen. 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.