Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
10Nov2020
Eenschijfmachine: welke pad heb ik nodig?

Eenschijfmachine: welke pad heb ik nodig?

Door: SchoonmaakDiscountReacties: 0

Met een éénschijfmachine kan je diverse dingen doen zoals; reinigen, schrobben en strippen. Maar welke pads zijn er en welke gebruik je wanneer? Als je een antwoord op deze vraag zoekt, kan deze blog je verder helpen!

De maat

In onze webshop vind je verschillende maten en kleuren superpads. Voordat je pads aanschaft is het belangrijk om eerst even te kijken welke maat je nodig hebt. De meest standaard maat is 17’’ maar er zijn ook schrobmachines die een grotere of kleinere maat pad nodig hebben. In onze webshop vind je pads van 13’’ tot 20’’.

De kleur

Eigenlijk is het heel eenvoudig te onthouden wat het verschil in de kleur van de pads is. Een donkere kleur is een grove pad, een lichte kleur is een fijne pad. Voor het polijsten van een vloer is een fijne pad nodig, dus kan je kiezen voor wit of beige. Voor dagelijkse reiniging van een vloer is iets meer kracht nodig, daarvoor kan je een rode of een blauwe pad nemen. Het schrob werk en het strippen van de vloer kan met een donkere pad. Schrobben met groen/ bruin en strippen met bruin/ zwart.

Handpads voor hoeken en kanten

Omdat schrobpads rond zijn en de meeste ruimtes hoeken bevatten, worden de kanten van ruimtes vaak met de hand gedaan. Hier zijn rechthoekige doodlebug pads voor verkrijgbaar die je kan gebruiken met een padhouder. De rechthoekige handpads zijn verkrijgbaar in dezelfde keuren als de ronde superpads.

Waarmee kunnen we jou helpen?

Heb je vragen over het reinigen, schrobben of strippen van een vloer? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij kunnen je niet alleen vertellen over onze pads maar wij helpen je ook graag met een goed reinigingsadvies en de juiste middelen. 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.