Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
14Oct2020
Ettore Porcupine inwashoezen

Ettore Porcupine inwashoezen

Door: SchoonmaakDiscount.nlReacties: 0

In deze blog vertellen wij over de Ettore Porcupine inwashoezen. De Ettore hoezen kunnen tijdsbesparend zijn ten opzichte van normale inwashoezen en zijn daarmee doe moeite waard om eens te proberen.

Wat is de Ettore Porcupine inwashoes?

De naam verklapt het eigenlijk al een beetje; porcupine is engels voor stekelvarken. Deze inwashoes bevat naast witte microvezel haren ook geweven nylon haren die een beetje stekelig aanvoelen. Vanwege deze harde haren is deze inwashoes efficient voor het verwijderen van hardnekkig vuil.

Wat is het voordeel van deze hoezen?

Vele glazenwassers zetten eerst de ramen in met een normale inwasser. Deze inwassers zijn zacht en voorzien de ramen van water en schuim om vuil los te weken. Echter hardnekkig vuil blijft dan vaak nog op de ramen zitten en moet de glazenwasser nog naschrobben met een spons of krabben met een glasschrapertje. Daarna kunnen de ramen worden drooggetrokken.

De Ettore Porcupine inwashoezen combineren de eerste twee stappen. Het inzepen en schrobben gebeurt tegelijkertijd, door de combinatie van microvezel haren en de harde ingeweven nylon haren. De ramen kunnen na het inwassen direct worden drooggetrokken. Dit kan dus tijdbesparend zijn. Niet iedereen vind dit een fijne manier van werken maar veel glazenwassers zweren erbij.

Kan de inwashoes in de wasmachine?

De Ettore Porcupine inwashoezen kunnen worden uitgewassen in de wasmachine. Volgens het voorschrift dienen de hoezen te worden gewassen op 30 graden. Ze mogen niet in de droger en niet met wasverzachter.

Waar kan ik de hoezen bestellen?

In onze webshop vind je 2 verschillende maten van de hoezen. Ze zijn per stuk te bestellen:
Ettore Porcupine Inwashoes 35cm
Ettore Porcupine Inwashoes 45cm

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.