Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
27May2019
Flex Mop 360 NIEUW in ons assortiment!

Flex Mop 360 NIEUW in ons assortiment!

Door: SchoonmaakDiscountReacties: 0

De Flex Mop 360 is een schrob-zuigmachine die vooral geschikt is voor de wat kleinere ruimtes zoals keukens, smalle gangen en toiletten. Ook in ruimtes waar veel meubilair aanwezig is, komt de Flex Mop tot zijn recht. Het compacte formaat en zijn extreme wendbaarheid maken deze machine zo bijzonder. Daar waar een grote machine niet ingezet kan worden, is het zeer prettig werken met de Flex Mop 360.

 

De Flex Mop 360 is compact en gemakkelijk te vervoeren, in bijvoorbeeld een personenauto. Het is een sterke machine met een RVS stalen chassis en een werkbreedte van 410mm. Dankzij zijn kogelgewricht is het eenvoudig om onder obstakels zoals meubilair en werkbanken te komen.

Met een volle schoonwatertank van 3 liter kan een oppervlakte van ca. 100m2 gereinigd worden. De 36 volt uitneembare batterij is goed voor een werktijd van ca. 1 uur. Door meerdere batterijen te combineren is de werktijd dus eindeloos.

 

De Flex Mop 360 is te gebruiken met zowel schrobborstels als padhouders (met pads). Hierdoor geschikt voor vele ondergronden, zoals tegels, pvc en gietvloeren. Dankzij de hefbare zuigmond kunt u eventueel de vloer eerst inzetten, om chemie zijn werk te laten doen, en daarna schrobben en opzuigen.

 

Het voordeel van deze Flex Mop 360 ten opzichte van concurrenten zit hem in de techniek van het apparaat en de kwaliteit. Vele alternatieve producten werken met een cilinderborstel die maar nauwelijks contact maakt met de grond door zijn ronde vorm. De Flex Mop 360 werkt met vlakke borstels of pads die een veel betere wrijving hebben, meer druk geven en daardoor beter en sneller schoonmaken.

 

De Flex Mop 360 wordt geleverd inclusief 2 borstels, accu, lader en vulsysteem. Overige accessoires en vervangingsonderdelen zijn ook bij ons verkrijgbaar!

 

Wilt u meer informatie over de Flex Mop 360 of zelf een stukje schrobben? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in onze showroom. 

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.