Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
15Mar2017
Numatic stofzuigers

Numatic stofzuigers

Door: NielsReacties: 0

Zoals iedereen ze kent: die gekleurde stofzuigers met een gezichtje. De Numatic Hetty en Henry zijn wereldberoemd en bekend in vele landen. Inmiddels behoren de Hetty en Henry thuis in een grote familie stofzuigers, samen met onder andere de James, Charles en George. Ieder uniek in zijn kleur, functies en accessoires.

Design en kwaliteit

Het design van de Numatic stofzuigers valt op tussen diverse andere merken. De felle kleuren en het kenmerkende gezichtje zijn echter maar één van de vele eigenschappen van deze prachtige stofzuigers. Ook met de bouwkwaliteit zit het uitstekend goed. De stofzuigers zijn niet kapot te krijgen en zijn voorzien van vele extra’s zoals een lang snoer, grote stofzakken en bijzonder veel accessoires.
 

 

Doordat stofzuigers van Numatic ketelmodellen zijn behouden ze altijd een hoge zuigkracht door de luchtcirculatie in de ketel en door het grote filter. Ook hebben ze een grote inhoud en zijn ze zeer energie-efficiënt.

 

Numatic Hetty en Henry Modellen

Naast een keuze in kleuren, zitten er nog meer verschillen in de Numatic modellen. Voor iedere gebruiker is een geschikt model te vinden, of u nu het huis, kantoor of de werkplaats schoon wilt houden. De modellen voor thuisgebruik zijn compact en geschikt voor diverse soorten vloeren als vloerbedekking tapijt of tegels. De Harry wordt geleverd met een extra borstel voor het opzuigen van huisdier-haren. De Henry eco plus is juist weer stil en energiezuinig. 

 

Daarnaast zijn er ook professionele modellen met een bereik van wel 30 meter en een grotere ketelinhoud. Numatic heeft zelfs modellen met een bakje waar allerlei spullen inpassen, zoals een poetsdoek, sponsje, schoonmaakmiddel of plintenborstel. Ook is het mogelijk om draadloos te stofzuigen met een draadloze stofzuiger, zeker in een rugzakmodel erg geschikt om op lastige plekken te werken.


Best verkochte modellen:
- Numatic Henry Rood
- Numatic Henry Blauw
- Numatic Henry Grijs
- Numatic Henry Geel
- Numatic Henry Groen
- Numatic Henry Graphite (nieuw!)
 

Een keuze maken

Wordt u ook blij van Numatics vrolijke en handige stofzuigers? Wij als Numatic dealer helpen u graag met het kiezen van een geschikt model. Door een glimlach van de Henry, Hetty, James, Charles, Harry of George, wordt schoonmaken leuk en is het werk zo gedaan! 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.