Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
18Sep2020
Spontex Azella glazenwasser sponzen

Spontex Azella glazenwasser sponzen

Door: SchoonmaakDiscountReacties: 0

Omdat zowel wij als onze klanten heel enthousiast zijn over de Azella sponzen van Spontex, willen wij in deze blog wat extra aandacht besteden aan deze mooie producten . Wij vertellen je wat over glazenwassersponzen in het algemeen en leggen ook de verschillen uit tussen de 3 soorten Azella sponzen.

Wat maakt een spons een glazenwassersspons?


Schuursponsjes of normale huis-tuin-en –keukensponzen zijn vaak wat stugger en minder luchtig. Glazenwassers sponzen zijn zachter en luchtiger maar wel een stuk sterker dan normale sponzen. Doordat ze zacht zijn vormen de sponzen goed mee met bijvoorbeeld kozijnen, zonder dat ze scheuren of breken. Ook het feit dat de sponzen een stuk luchtiger zijn is een voordeel. Door de relatief grote gaten, kan er veel schuim in de spons worden opgenomen. Het schuim laat ook snel weer los op de ramen en kozijnen als je er in knijpt. Schuim weekt vuil los van het oppervlak waardoor je daarna niet meer hard hoeft te boenen.  Dus ben jij klaar met die standaard sponzen? Kies dan voor onze glazenwassersponzen.

Verschil tussen de sponzen


Spontex heeft een productlijn van 3 soorten sponzen. Alle 3 de soorten zijn verkrijgbaar in een pak van 10 stuks. De Azella 86, Azella 82 en Azella 93. De laatste twee worden door onze klanten het beste gewaardeerd. Ze zijn dikker dan de Azella 86 en scheuren daardoor minder snel / ze gaan langer mee. De Azella 86 is dunner maar ook wat goedkoper.  Alle Azella sponzen zijn 100% plantaardig. Wil je de sponzen eerst testen voor aanschaf? Je kan ze proberen in onze showroom!

Bestellen: Ga naar de Azella sponzen in onze webshop

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.