Unger HydroPower Ultra, streeploos glas reinigen met zuiver water!

Unger HydroPower Ultra, streeploos glas reinigen met zuiver water!

In deze blog leert u over de voordelen van glasbewassing met zuiver water en vertellen wij over de nieuwe HydroPower Ultra productlijn van Unger.

Wat is zuiver water?

Zuiver water, ook wel osmosewater genoemd, is de zuiverste vorm van water. Gewoon kraanwater zit vol met kalk en mineralen waardoor kalkresten achterblijven op glas. Verontreinigingen in het water worden TDS (opgeloste vaste stoffen) genoemd en worden gemeten in ppm (deeltjes per miljoen). Water wordt 100% zuiver genoemd als de TDS-waarde 0 ppm is. Met een osmoseflilter is het mogelijk om deze mineralen te onttrekken aan het water waardoor u mineraalvrij kunt wassen.

 

 

De voordelen van glasbewassing met zuiver water

Wanneer glas wordt gereinigd met zuiver water, hoeft het niet meer te worden gewist en gepolijst omdat het glas opdroogt zonder kalkvlekken en strepen. Hierdoor gaat het reinigen zelf veel sneller dan bij traditionele glasbewassing wat dan ook weer arbeidskosten bespaart. Daarnaast is 100% zuiver water zo krachtig dat u ook geen chemische reinigingsmiddelen meer nodig heeft. Ook dit is kostenbesparend en beter voor het milieu.

 

Unger HydroPower Ultra systemen

De HydroPower Ultra filters maken leidingwater 100% mineraalvrij door een ionenuitwisselingsproces. De harscassettes in het filter zuigen zich vol met mineralen en kunnen worden vervangen wanneer het filter dit aangeeft. De levensduur van het hars is afhankelijk van de hardheid van het water. Hoe zachter het water, des te langer gaat het hars mee.

 

U kunt één van de HydroPower Ultra filters van Unger los bestellen maar het mooiste is om dit te gebruiken als een complete reinigingsset die bestaat uit het zuiverwaterfilter, een watergeleidende telescoopsteel inclusief slang, een hoekadapter en een borstel. Op deze manier kunt u veilig werken vanaf de grond tot wel maximaal 6 verdiepingen hoog, zonder gebruik te maken van een ladder of hoogwerker. Deze sets zijn geschikt voor het wassen van glas maar bijvoorbeeld ook voor zonnepanelen, gevelbeplating, dakkapellen, boeiboorden enz. enz.

 

Waar kan ik alle reinigingssets vinden?

De complete HydroPower Ultra productlijn is te vinden in onze webshop, welke wij hebben aangevuld met onze zelf samengestelde complete reinigingssets. Van een paar keer per jaar thuisgebruik tot iedere dag professioneel, voor elke situatie is een geschikt reinigingssysteem beschikbaar.

 

Ik wil eerst meer informatie

Voor een goed advies mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice of een bezoek plannen in onze showroom. Wij hebben vrijwel altijd alle filters, stelen, borstels en accessoires op voorraad. Daarnaast laten wij u ook graag zelf buiten zien en voelen welke mogelijkheden er zijn en hoe gemakkelijk werken het is.

 

TIP! Download de brochure van Unger

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »