Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
17Nov2020
Wat voor emmer gebruiken bij het glazenwassen?

Wat voor emmer gebruiken bij het glazenwassen?

Door: SchoonmaakDiscountReacties: 0

In deze blog behandelen wij de vraag van onze klant Robin uit Almelo. Wat voor emmer kan ik het beste gebruiken bij het glazenwassen? Hoge ramen maken wij schoon met een telescopisch systeem, lage ramen doen we met de hand, met een sopje, inwasser, spons en trekker.

Allereerst bedankt voor je vraag Robin! Fijn dat je jullie wasmethode hebt gespecificeerd. Het mooiste is natuurlijk alles wassen met een osmose systeem, dat is aangesloten op leidingwater. Hierbij heb je geen reinigingsmiddelen nodig, kan je streeploos reinigen en hoef je ook niet na te drogen. Dit zou je ook kunnen doen bij de lage ramen, maar dat is niet altijd praktisch.

Bij het met de hand wassen van ramen kan je veel tijd besparen door een geschikte emmer uit te kiezen. Speciaal voor het wassen met een inwasser en trekker heeft Unger een emmer op de markt gebracht die voldoet aan alle wensen van een glazenwasser. Inwassers passen er recht op in en je kan ze laten uitlekken waarmee je knoeien voorkomt. Je kan de emmer makkelijk op de grond zetten maar door de hendel eventueel ook aan een ladder hangen.

Om je het gemak van de Unger glazenwassersemmer te laten zien, hebben wij een filmpje gemaakt en gedeeld op ons Youtube kanaal:

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.