Edialux

Sorteer op:

De Edialux Bird Repel Electronic zendt geluidsgolven uit waarmee duiven, kraaien, meeuwen, enzovoort worden verjaagd.
€14,83
De Edialux Sproeiboom is geschikt voor elk model gieter. Met deze sproeiboom wordt een betere verdeling en verspreiding van vloeistof mogelijk gemaakt.
€9,46
VIPER II
€175,00
De Edialux Ultrasonic Pest Repeller zendt ultrasone geluiden uit om ongedierte zoals muizen, kruipende insecten en spinnen te verjagen.
€33,02
Het Edialux Tuinnet is een vogelweringsnet met een ruitmaas van 22 millimeter.
€30,54
De Edialux Ultrasonic Pest Repeller zendt ultrasone geluiden uit om ongedierte zoals muizen, kruipende insecten en spinnen te verjagen.
€27,23
De Edialuxe Schrikballon schrikt allerlei vogels af bij onder andere visvijvers, kleinfruit en groenten.
€18,14
De Edialux Meststofstrooier is een voorgemnteerde meststofstrooier op luchtbanden. Het handvat is in hoogte verstelbaar.
€126,86
De Edialux Insect Monitor is speciaal samengesteld voor het vangen van insecten. Deze lijmvellen kunnen in de Insect Monitor worden geplaatst.
€0,41
Met slechts 1 druk op de bovenzijde wordt de lokdoos geactiveerd en is klaar voor gebruik. Door zijn specifieke vormgeving kan de lokdoos zelfs verticaal worden aangebracht (bijv. op muren). De lokdoos kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.
€7,02
De Edialux Onkruidborstel is een elektrische borstel die hardnekkige onkruiden verwijdert tussen voegen en spleten op opritten terrassen of paden.
€56,16
De Edialux Meststofstrooier is een voorgemnteerde meststofstrooier met een inhoud van 27 liter en een fijne instelregeling.
€58,68
De Edialux Vogel stickers bestaan uit 5 verschillende vensterstickers van vogels, om te voorkomen dat vogels tegen het glas vliegen.
€4,09
De Edialux Rattenvangkooi heeft een wipsysteem dat het dichtvallen van de klep activeert.
€30,12
De Edialux Muizenvangkooi wordt gebruikt wanneer het de bedoeling is dat ongewenste muizen levend worden gevangen.
€4,75
De Edialux Inzzector is een gifvrije en milieuvriendelijke oplossing tegen muggen, vliegen en motten.
€9,05
Deze vliegenmepper is een stabiele vliegenmepper met een stevig meppergedeelte.
€0,87
Speciaal geschikt om vliegen (aasvliegen en fruitvliegen) en wespen te vangen. 1 val per 10 m2.
€12,36
Edialux Kunststof borstel voor de Elektrische Onkruidborstel.
€8,64
De Edialuxe Garden Protector 3 is een ultrasoon apparaat voor het verjagen van ongewenste honden, katten, vossen, steenmarters, konijnen enz.
€33,02
De Edialuxe Garden Protector 2 is een ultrasoon apparaat voor het verjagen van ongewenste honden, katten, vossen, steenmarters, konijnen enz.
€45,33
De Edialux Kartonnen voerdoos kan worden gebruikt om lokaas in te plaatsen. De zij-ingangen hebben een doordruksysteem. Het doosje is voorzien van een coating aan de binnenzijde.
€0,98
De Edialux Muizenvangkooi wordt gebruikt wanneer het de bedoeling is dat ongewenste muizen levend worden gevangen. Dit is een diervriendelijke muizenval.
€10,87
De Edialux Muizenvangkooi wordt gebruikt wanneer het de bedoeling is dat ongewenste muizen levend worden gevangen.
€6,57
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x