Johnson Diversey

Sorteer op:

2.25 liter
Robijn Color wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde was. De formule beschermt de vezels en kleuren, zodat deze langer mooi blijven. Ook na veelvuldig wassen.
€11,89
TASKI JM Ultraplus mopframe - 40 cm - per stuk
€24,56
TASKI JM Ultraplus Telescoopsteel 100-170 cm - per stuk
€20,43
Suma Grill D9 is een krachtige ontvetter voor het periodiek verwijderen van hardnekkige vervuiling in (groot)keukens.
€19,22
Suma Café Clean is een alkalische reiniger speciaal ontwikkeld voor de verwijdering van koffie-, thee-, cacao- en melkaanslag op alle soorten koffiemachines.
€20,37
TASKI JM Ultraplus Telescoopsteel 60-105 cm - per stuk
€12,91
TASKI JM Compact Wiper mopframe - per stuk
€29,24
Divosan ETHA-plus bevat 77% ethanol en kan worden gebruikt voor het tussentijds desinfecteren van kleine oppervlakken. Divosan ETHA-plus is toepasbaar in o.a. de voedingsmiddelenindustrie, gezondheidszorg, horeca en retail.
€7,20
TASKI JM Hygiëne microvezelmop blauw - 40 cm - 5 stuks
€22,89
Suma Inox D7.1 is een gebruiksklaar onderhoudsmiddel voor roestvast stalen oppervlakken die niet met voedsel in aanraking komen.
€14,82
Suma Inox Classic D7 is een gebruiksklaar onderhoudsmiddel voor RVS oppervlakken die niet met voedsel in aanraking komen.
€14,82
Hoogwaardige microvezel mop. Optimale vuilopname en licht in gebruik. Effectieve verwijdering van bacteriën. Compleet systeem voor dagelijkse reiniging. Alle moppen hebben een lage oppervlakte weerstand en een hoog vuil absorberend vermogen.
€10,81
reinigings en desinfectiemiddel
€48,82
Krachtig gelreinigingsmiddel. Toepasbaar in grootkeukens, retail en zwembaden. Door de goede hechting van het product aan oppervlakken is mechanische actie (schrobben) overbodig, dus het is tijdbesparend. Makkelijk afspoelbaar.
€36,09
Matglans vloeremulsie voor bijna alle typen vlakke, harde waterbestendige vloeren. De matglans eigenschappen voorkomen “optische gladheid”
€52,61
Extra gechloreerd alkalisch reinigingsmiddel met lange contacttijd
€92,69
TASKI JM Ultraplus mopframe -25 cm - per stuk
€18,84
Door koffie te zetten met een Suma Café Tabs reinigingstablet in de filterhouder, kunnen gebruikers gelijktijdig de houders en de pot eronder schoonmaken.
€19,52
Krachtige ontkalker voor toiletpotten en urinoirs op basis van citroenzuur.
€6,29
Suma Calc D5 is een geconcentreerd middel op zuurbasis voor het verwijderen van kalkaanslag van keukenapparatuur en -uitrusting, en voor het ontkalken van afwasmachines.
€19,50
NIEUW. Geurbestrijdingsmiddel op basis van enzymen. Veelzijdig toepassing voor: afvoeren, vetvangers, toiletten, urinoirs of reinigen/deodoriseren van vloeren. Tevens geschikt voor het verwijderen van organische geuren en vlekken in tapijt.
€56,27
Vloeibaar chloorvrij vaatwasmiddel voor hard water. Veilige, SafePack verpakking.
€74,42
3 liter
Robijn Wasverzachter Morgenfris is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Maakt je was heerlijk zacht en langdurig fris. Beschermt je kleding tegen slijtage.
€5,18
Het ontwerp van de Soft Care Line zeepdispenser is erop gericht om de kans op verstopping of kruisbesmetting te voorkomen.
€31,47
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x