Suma Bac D10 - flacon 2L

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Johnson Diversey
€ 16,31 Excl. btw

reinigings en desinfectiemiddel

* Bestelartikel

Levertijd:
2-5 werkdagen (indicatie)
Artikelnummer:
JOH-7510741
Wilt u grotere aantallen afnemen? Vraag een offerte aan
Suma Bac D10 - flacon 2L 

Suma Bac D10 is een sterk geconcentreerd product voor oppervlaktereiniging en -desinfectie in één stap.

Suma Bac D10 is een geconcentreerd vloeibaar middel op basis van quaternaire ammoniumchloride (quats) dat alle oppervlakken in één bewerking reinigt en desinfecteert. Dit product is zeer effectief tegen een breed scala aan microorganismen en is geschikt voor gebruik bij alle waterhardheden. De oppervlakte-actieve stoffen in het product zorgen voor een krachtige reinigende werking. Het verwijderd vet en aangekoekte vervuiling, waardoor het een ideale keuze is voor Food Service klanten die bewust omgaan met voedselveiligheid.

Suma Bac D10 is getest door een onafhankelijk laboratorium met behulp van de Europese EN1276 testmethode. In Nederland staat het product geregistreerd als desinfectiemiddel onder nummer 11398N. Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Het product kan worden gebruikt voor reiniging en desinfectie in één stap en kan direct worden aangebracht op het oppervlak met behulp van een doek of een borstel. Het product dient ten minste vijf minuten in te trekken voordat het wordt nagespoeld met schoon water om het vervolgens te laten drogen.


Verpakking: 6x 2L flacon 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x