SchoonmaakDiscount blogartikelen

TIPS! Sanitair reinigen: weg met vlekken en vieze geurtjes

  • Geplaatst op
  • Door SchoonmaakDiscount
  • Geplaatst in Tips en tricks
  • 0
TIPS! Sanitair reinigen: weg met vlekken en vieze geurtjes

Wij merken bij onze klantenservice dat steeds meer mensen vragen hebben over het goed schoonmaken van hun sanitaire ruimtes zoals het toilet en de badkamer. Hard schrobben geeft vaak niet het juiste resultaat, terwijl de oplossing zeer eenvoudig kan zijn met weinig moeite. Het zijn niet alleen particulieren maar ook veel bedrijven en (sport)verenigingen die met vragen zitten. In deze blog geven we een aantal reinigingstips en advies voor gebruik van het juiste reinigingsmiddel. Al onze middelen zijn professioneel maar (bij goed gebruik) ook zeer geschikt voor thuisgebruik.

Flex Mop 360 NIEUW in ons assortiment!

  • Geplaatst op
  • Door SchoonmaakDiscount
  • Geplaatst in Nieuws
  • 0
Flex Mop 360 NIEUW in ons assortiment!

Na een aantal demonstraties en zelf proberen zijn wij laaiend enthousiast geworden over deze compacte schrob-zuigmachine. Zo klein dat kan toch niet net zo goed zijn als een grote schrob-zuigmachine? Dat dachten wij ook! Maar het tegendeel is bewezen.

All Care dispenserlijnen

All Care dispenserlijnen

Wanneer u op zoek bent naar een dispenser voor toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetsrollen, zeep en alle andere disposables die u kunt bedenken, dan is het merk All Care zeker interessant om naar te kijken. In deze blog leggen wij uit welke productlijnen er allemaal zijn en waar ze in verschillen.

Alles over Bio Eurocleaner

Alles over Bio Eurocleaner

Bio Eurocleaner is zoals de naam al zegt een milieuveriendelijk biologische reiniger. Door zijn samenstelling is deze krachtige allesreiniger geschikt voor honderden gebruiksdoeleinden. De Bio Eurocleaner is speciaal ontworpen op vraag van vele schoonmaakbedrijven en eindgebruikers in bijvoorbeeld de horeca.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »