Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
22Jun2023
Vieze geuren verwijderen met levende micro-organismen?

Vieze geuren verwijderen met levende micro-organismen?

Door: SchoonmaakDiscountReacties: 0

Vieze geuren waar je maar niet vanaf komt… iedereen heeft er thuis of op de werkvloer wel eens last van. Denk aan stinkende afvalbakken, een vieze geur uit het riool of een stoffen bank waar je kat op geplast heeft. Vele schoonmaakmiddelen lossen dit probleem niet op maar maskeren alleen de geur, waarmee de oorzaak van de stank niet wordt aangepakt. Maar Tana heeft de oplossing.

 

Wat is Tana BIOBACT?

Tana BIOBACT is een pH-neutrale biotechnologische productlijn, welke bestaat uit 2 reinigers. De 2 reinigers bevatten 100% natuurlijke micro-organismen die stinkende bacteriën afbreken. BIOBACT clean reinigt diep en elimineert gelijktijdig onaangename en vieze geurtjes in bijvoorbeeld afvallokalen, afvalbakken, openbare toiletten en gebouwen. Naast de BIOBACT clean allesreiniger is er ook de Tana BIOBACT scent geurverwijderaar. In de basis zijn beide reinigers hetzelfde alleen is de clean meer geschikt voor schoonmaak met een sopje en de scent als spray.  

Wat doet Tana BIOBACT?

In plaats van slechte geuren te verbergen, zorgt BIOBACT voor een efficiënte afbraak van organische substanties zoals urine en voedingsresten, die de oorzaak zijn van onaangename geuren. Deze reiniger breekt dus echt de oorzaak van stank af in plaats van het alleen maar te verdoezelen met een geur. Daarnaast is er wel nog parfum toegevoegd aan deze reinigers, zodat het direct al een aangename geur achterlaat en de micro-organismen ondertussen hun werk kunnen doen.

Hoe werkt Tana BIOBACT?

  1. Stoffen uit urine, vet en olie veroorzaken vaak onaangename geuren
  2. De micro-organismen in Tana BIOBACT dringen door beschermende lagen, zelfs op moeilijk bereikbare plekken en diep in stoffen
  3. De micro-organismen breken organisch afval af met hun eigen enzymen
  4. Slechte geuren worden hierdoor geëlimineerd
  5. De langblijvende nawerking van dit product voorkomt nieuwe opbouw van organisch vuil zoals cellulose, vet, eiwitten en zetmeel.

Waar toepassen?

Tana BIOBACT kan veelzeidig worden gebruikt in sanitaire gebouwen, verzorgingstehuizen, rusthuizen, restaurants, hotels enz. enz. Gemaakt uit 100% natuurlijke micro-organismen, BIOBACT is veilig in gebruik en milieuvriendelijk (zonder gevarensymbolen). Daarnaast is het ook materiaalvriendelijk en kan daarmee op heel veel soorten oppervlakken en materiaal worden gebruikt.

Hoe te gebruiken?

Dit product werkt net even iets anders dan andere schoonmaakmiddelen. Wij raden daarom aan om de gebruiksaanwijzing te lezen voor gebruik.

>Bekijk gebruiksaanwijzing<

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.