Zelf ongedierte bestrijden

Zelf ongedierte bestrijden

Het is erg vervelend als u last heeft van ongedierte in of rondom uw woning/werkplaats. Afhankelijk van het soort ongedierte, is het niet goedkoop om een professionele bestrijder langs te laten komen om uw probleem op te lossen. Gelukkig is het in vele gevallen ook mogelijk om zelf de bestrijding uit te voeren. Dit is vaak goedkoper en vrijwel net zo effectief.

Last van ongedierte?

Het is erg vervelend als u last heeft van ongedierte in of rondom uw woning/werkplaats. Afhankelijk van het soort ongedierte, is het niet goedkoop om een professionele bestrijder langs te laten komen om uw probleem op te lossen. Gelukkig is het in vele gevallen ook mogelijk om zelf de bestrijding uit te voeren. Dit is vaak goedkoper en vrijwel net zo effectief. 

In onze webshop vindt u diverse middelen om ongedierte te bestrijden. Wij hebben onder andere alle producten van het merk Luxan in ons assortiment. De producten van Luxan zijn professioneel, maar consumentvriendelijk verpakt en te gebruiken. Hieronder vindt u per dier de juiste bestrijdingsproducten.
Heeft u specifieke bestrijdingsvragen? Dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice.

 

Ratten bestrijden

Ratten kunnen veel overlast veroorzaken. Ze maken niet alleen een hoop stuk, maar laten ook keutels liggen, gepaard met veel stank. Ratten kunt u bestrijden met gif (in combinatie met een veilige voerdoos voor kinderen en huisdieren), een klem/val of een vangkooi. Gif en klemmen zijn dodelijk, met een val is het mogelijk om een rat levend te vangen en op een andere plek weer vrij te laten. Wanneer u kinderen of huisdieren heeft is het aan te raden om een klem of gif te plaatsen in een voerdoos (met sleutel), zodat kinderen of huisdieren er niet bij kunnen. Een tip is om het gif vast te maken met bijvoorbeeld een ijzerdraadje in de voerdoos, zodat de rat het gif niet uit de voerdoos meeneemt.

- Rattenklem hout
- Rattenklem Pro kunststof
- Ratten vangkooi
- Voerdoos voor rat

 

Muizen bestrijden

Het bestrijden van muizen werkt eigenlijk op dezelfde manier als het bestrijden van ratten. Alleen is een muis veel kleiner, waardoor deze minder gif nodig heeft in combinatie met een kleinere voerdoos. Ook is er geen grote klem nodig. Tip: wanneer u gebruik wilt maken van een losse muizenklem, kunt u een beetje pindakaas op de klem leggen om de muis te lokken. 

- Muizenval hout
- Muizenval Pro kunststof
- Voerdoos voor muis

 

Wespen bestrijden

Wanneer u een wespennest heeft is het zelf bestrijden hiervan een klus die u voorzichtig moet aanpakken. De enige juiste manier om van wespen af te komen is het gebruiken van gif, dat in het nest gespoten moet worden. Een wespennest afdekken en verwijderen is niet de goede manier, omdat u hier niet de wespen mee pakt die net het nest uitzijn. Wanneer ze terugkomen en merken dat het nest weg is, worden ze agressief en kunnen ze gaan steken. Het is aan te raden om de activiteiten bij het nest goed te bekijken voordat u actie onderneemt. Wanneer het rustig is bij het nest kunt u beginnen met gif in de opening van het nest spuiten. Op deze manier heeft u de minste kans om gestoken te worden. 

- Wespenspray

 

Mieren bestrijden

Mieren kunnen voor veel overlast zorgen, zowel binnen in huis als in de tuin. Verzakking van tegels of hopen zand kan duiden op een mierennest. Ook zoetigheid binnen trekt mieren aan. Wij bieden verschillende producten aan om mieren te kunnen bestrijden, zoals lokdozen voor binnen en poeder voor buiten. Het is belangrijk om lokdozen of poeder te blijven plaatsen, want het kan lastig zijn om mieren de baas te blijven. Herhaling is een pre, om het gewenste resultaat te behalen.

- Lokdozen
- Mierenpoeder

 

Overige

Naast bovengenoemde producten heeft luxan ook nog middelen voor het bestrijden van bijvoorbeeld mollen en het beschermen van planten in de tuin. Bekijk het volledige assortiment Luxan producten of onze andere merken bestrijdingsmiddelen. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »