Menu
0
Wij worden beoordeeld met een 9.2/10
Betaling achteraf mogelijk
Al meer dan 25.000 tevreden klanten
Gratis verzending vanaf €150 excl. btw
11May2020
De oplossing voor een gladde vette (horeca) keukenvloer

De oplossing voor een gladde vette (horeca) keukenvloer

Door: SchoonmaakDiscountReacties: 0

In deze blog gaan wij het hebben over het reinigingsmiddel Inpur van Arcora. Dit product is een professionele keukenreiniger voor gebruik in de voedingsbranche. Inpur is inzetbaar in bijvoorbeeld (horeca) keukens, cafetaria’s, restaurants, slagerijen, de zuivelindustrie, bakkers, enz. 

Een gladde vette keukenvloer is gevaarlijk!
Een schone en veilige werkplek is erg belangrijk in en rondom de keuken. Gladde vloeren en vieze oppervlakken kunnen leiden tot gevaarlijke situaties, die eigenlijk vrij gemakkelijk zijn op te lossen met het juiste reinigingsmiddel. 

Wij hebben vaak contact met horeca ondernemers die aangeven dat de vloer niet schoon te krijgen is en dat personeel uitglijdt. ‘’Het lijkt alsof de vloer alleen maar vetter wordt als de schoonmaakster is langs geweest’’. Dit komt omdat niet alle vloerreinigers beschikken over de juiste stoffen om olie, vetten, eiwitten en andere voedingsresten op te lossen. Arcora Inpur kan dit wel!

Eigenschappen
Arcora Inpur is inzetbaar voor alle afwasbare en alkalibestendige oppervlakken. Je maakt hier dus niet alleen de vloer mee schoon maar ook bijvoorbeeld, tegelwanden, werkbladen, wasbakken, kranen en vele andere oppervlakken. Éen product voor de gehele keuken. 

Gebruik
Stap 1: Verdunnen
Verdun Inpur met koud kraanwater in een schuimpistool, emmer of sprayflacon. Bij normale vervuiling is een dosering van 2-5% voldoende. Eventueel kan de dosering worden verhoogd bij een grondige schoonmaak met sterke tot extreme vervuiling. 

Stap 2: Inzetten
Zet het vervuilde oppervlak goed in. De vloer kan bijvoorbeeld met een mop worden ingezet, wanden met een schuimpistool en werkbladen met een sprayflacon. Laat dit vervolgens circa 5 minuten intrekken. Houdt het oppervlak goed nat, dus eventueel bijzetten als het lijkt op te drogen. 

Stap 3: Schrobben (optioneel)
In principe zorgt de Inpur ervoor dat al het vuil vanzelf los komt maar het is nooit verkeerd om nog even na te schrobben met een vloerschrobber of een sponsje. Zo krijgen ook de meest hardnekkige stukken vuil geen kans meer om te blijven zitten.

Stap 4: Afspoelen
De laatste stap is het oppervlak goed afspoelen met alleen water, zodat al het vuil en de Inpur weg is. Eventueel nog even nadrogen/trekken en de klus is geklaard. 

Wij hebben Inpur al even getest
Dat Inpur breed inzetbaar is heb je waarschijnlijk al gelezen. In ons filmpje hebben wij dit product zelfs gebruikt om een barbecue rooster schoon te maken. Bekijk zelf hoe makkelijk het gaat en wat het resultaat is.

 

Zelf testen?
Inpur is zowel zakelijk als particulier te bestellen in onze webshop. Deze ontvetter is verkrijgbaar in 1 liter flessen en 10 liter cans. Onderstaand de linkjes naar de Inpur en diverse handige hulpmiddelen.

INPUR 1L
INPUR 10L
SPRAYFLACON
SCHUIMPISTOOL
SCHUURSPONZEN
MOPSYSTEMEN
VLOERSCHROBBERS
VLOERTREKKERS

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €181,50 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.