SchoonmaakDiscount blogartikelen

Huishoudtips van oma

Huishoudtips van oma Vaak weten mensen niet hoe ze om moeten gaan met diverse vlekken, of proberen ze te dure middelen om iets schoon te krijgen. Met deze tips en weetjes wordt het huishouden nog steeds niet leuker, maar ze maken het wel gemakkelijker zodat u uw vrije tijd aan iets leuks kunt uitbesteden.

Auto zelf wassen of naar de wasstraat?

Auto zelf wassen of naar de wasstraat? Vaak vragen mensen zich af of ze met de auto door de wasstraat moeten of zelf moeten wassen. Krijg ik met de wasstraat krassen? Wat kan de wasstraat wat ik niet kan? En hoe moet ik de auto dan wassen? Dit zijn veel gestelde vragen waar ik in dit artikel graag duidelijkheid wil scheppen, tips geven en vooraal instructies over hoe je de auto zelf moet wassen.

Handig gebruik maken van Bio-Groenreiniger.

Handig gebruik maken van Bio-Groenreiniger. BIO-Groenreiniger verwijdert atmosferische vervuiling zoals groene aanslag en algen. BIO-Groenreiniger werkt diep in de vervuiling waardoor de groene aanslag 9 tot 13 maanden weg blijft. BIO-Groenreiniger heeft een neutrale PH en is biologisch afbreekbaar. langharige mossen worden binnen 7 dagen volledig afgebroken. De natuur doet de rest.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »