Arcora

Sorteer op:

Intensieve vloerreiniger voor het verwijderen van opgebouwde polymeerlagen, vet, olie en andere verontreinigheden. Schuimarm en daarom geschikt voor machinaal gebruik.
€36,52
Deze sanitaire onderhoudsreiniger reinigt grondig en snel. Verwijdert kalk urinesteen, zeep, olie en vetopbouw. Daarnaast droogt deze reiniger snel, streeploos en zorgt het voor een aangename geur.
€24,37
Deze universele tapijtreiniger met neutrale geur verwijdert hardnekkig vuil uit alle waterbestendige bekleding en tapijten. De reiniger is bijna pH-neutraal en daardoor zacht voor weefsels. Bevat geen enzymen, bleekmiddelen, witmakers of oplosmiddele...
€4,69
Deze alkalische desinfectiereiniger verwijdert vet, olie, schimmel, bacteriën kalkaanslag en waterranden. Daarnaast desinfecteert en verwijderd deze reiniger onaangename geuren. Deze reiniger is door de hoge concentratie erg spaarzaam in gebruik.
€37,25
Hoogwaardige alkalische reiniger. Verwijdert hardnekkig vuil, aangekoekte resten en filmresiduen. Emulgeert olie en vetvlekken.
€36,81
Deze sanitaire onderhoudsreiniger reinigt grondig en snel. Verwijdert kalk urinesteen, zeep, olie en vetopbouw. Daarnaast droogt deze reiniger snel, streeploos en zorgt het voor een aangename geur.
€3,09
Deze speciale reiniger is geschikt voor fijn aardewerk. Geschikt al vloer- en onderhoudsreiniger. Deze schuimarme reiniger kan zowel handmatig als machinaal gebruikt worden. Verwijdert vet, olie en andere verontreinigdheden.
€35,08
Handpad houder, blauw.
€5,94
Deze geurvreter op basis van micro-organismen breekt vuil en slechte geuren op een natuurlijke wijze af. BIO-LIVE verwijdert de slechte geuren en laat vervolgens langdurige een aangename geur achter.
€42,40
Zwabberframe metaal 130cm
€13,06
<div>In kantoren en bedrijfsruimten de ANIKO 1200 wordt optimaal benut.&nbsp;</div>
<div>Krachtige sproei-extractie met 30 liter vers watertank en een werkbreedte van 30 cm staan ​​voor overtuigende resultaten.</div>
€1.353,00
Deze universele vloerreiniger reinigt snel en grondig. Laat na het reinigen een zelfglanzende en vuilafstotende laag achter. Daarnaast droogt deze reiniger snel en heeft het een aangename geur.
€32,87
Deze alkalivrije vloerreiniger is erg geschikt voor het dagelijks onderhoud. Beschermt en behoudt de glans van de vloer. Deze vloerreiniger kan machinaal gebruikt worden.
€3,00
Deze gebruiksklare reiniger verwijdert moeiteloos vet, vuil en viltstiftstrepen. Droogt na reiniging streeploos op.
€16,19
Krachtige onderhoudsreiniger voor het verwijderen van olie, vet en andere verontreinigingen.
€14,62
Microvezeldoek extra zacht
€1,26
Deze reiniger is geschikt voor het grondig reinigen van alle alkaligevoelige vloeren. PROLINO is vrij van ammoniak en veelzijdig inzetbaar.
€32,77
Deze krachtige reiniger is schuimarm en heeft een snelle werking. Hierdoor is deze reiniger erg geschikt voor gebruik in combinatie met een schrobzuigautomaat. Na het reinigen laat het een vuilafstotende en antistatische laag achter op de vloer. Door...
€28,83
Spraykop los voor 1L fles of voor een sprayflacon
€1,35
Doeken microvezeldoeken zijn voor glas en sanitair
€1,60
Deze spons bestaat uit dunne rvs draadjes die in elkaar gewikkeld zijn, waardoor het ruwer schuurt
€0,60
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x