Arcora

Sorteer op:

Hoogwaardige alkalische reiniger. Verwijdert hardnekkig vuil, aangekoekte resten en filmresiduen. Emulgeert olie en vetvlekken.
€36,81
Dit vloeibare vaatwasmiddel is milieuvriendelijk en geschikt voor professionele vaatwasmachines.
€36,72
Deze sanitaire onderhoudsreiniger reinigt grondig en snel. Verwijdert kalk urinesteen, zeep, olie en vetopbouw. Daarnaast droogt deze reiniger snel, streeploos en zorgt het voor een aangename geur.
€3,09
Microvezeldoek van topkwaliteit
€1,04
Doeken microvezeldoeken zijn voor glas en sanitair
€1,60
Intensieve vloerreiniger voor het verwijderen van opgebouwde polymeerlagen, vet, olie en andere verontreinigheden. Schuimarm en daarom geschikt voor machinaal gebruik.
€36,52
Deze universele vloerreiniger reinigt snel en grondig. Laat na het reinigen een zelfglanzende en vuilafstotende laag achter. Daarnaast droogt deze reiniger snel en heeft het een aangename geur.
€32,87
Snelle reiniger voor alle alkali- en waterbestendige oppervlakten, als industrievloeren, machines en voertuigen. Verwijdert moeiteloos vet, roest, olie en meerdere lagen aangekoekt vuil.
€36,23
Arpad superpad rood is geschikt voor de dagelijkse reinigen van diverse vloeren.
€3,55
Klein, licht, handig in gebruik, geschikt voor de professionele reiniging van tapijten en harde vloeren en gestoffeerde meubels.
€690,00
Deze chloorvrije vaatwastabletten zijn geschikt voor het reinigen van servies en glazen doormiddel van een huishoudelijke vaatwasmachine met een lange verwerkingstijd.
€29,20
Spraykop los voor 1L fles of voor een sprayflacon
€1,35
Microvezel glasdoek super absorberend, en laat geen pluis achter
€1,33
Dit vloeibare vaatwasmiddel is milieuvriendelijk, chloorvrij en geschikt voor professionele vaatwasmachines.
€94,62
Deze hoogwaardige zeep is zacht voor de huid en heeft een frisse meloen geur.
€15,54
Deze neutrale reiniger heeft een frisse citroengeur. Door de hoge concentratie is het erg spaarzaam in gebruik. Droogt streep- en residuvrij en laat een frisse citroengeur achter.
€2,63
Deze krachtige reiniger is schuimarm en heeft een snelle werking. Hierdoor is deze reiniger erg geschikt voor gebruik in combinatie met een schrobzuigautomaat. Na het reinigen laat het een vuilafstotende en antistatische laag achter op de vloer. Door...
€28,83
Krachtige onderhoudsreiniger voor het verwijderen van olie, vet en andere verontreinigingen.
€14,62
Deze speciale reiniger is geschikt voor fijn aardewerk. Geschikt al vloer- en onderhoudsreiniger. Deze schuimarme reiniger kan zowel handmatig als machinaal gebruikt worden. Verwijdert vet, olie en andere verontreinigdheden.
€35,08
Arpad superpad bruin is geschikt voor de dagelijkse reiniging van diverse vloeren.
€3,55
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x